Nové Aukro (odděleno)
Moderátor: Moderátoři
- Behemot
- Doporučuje se dohled moderátorů
- Kontaktovat uživatele:
Mezitím ovšem krátce po sobě napřed že už teda jako milostivě můžem doplnit informace o prodejci (ty, co se do toho i rok předtím pořád srali), co můžem, nezapomenou pohrozit že musíme, a pěkně od začátku. To sem je poslal do prdele, že sem je tam měl (a ladil) asi posledních 8+ let, až dokud mi je nezkurvili a nesmazali, a že to psát vodznova fakt nebudu, dyˇž ani nevím co. A ať si sáhnou do zálohy. Kromě hoven sem se nic nedozvěděl, a teď eště přišlo, že jim přes tejden nevystavovaly věci, u kterejch opakovaný vystavení bylo nastavený a že si to zas máme ručně projít a dát sami?
Jako už si dělaj prdel, ne? Asi nemáme všichni lepší věci na práci, než co týden u toho sedět půl dne a žehlit jejich průsery?! Se nedivim že prodejci mizí jak pára nad hrncem a kupujících je poslední dobou taky tak nepřímo úměrně množství nabídek, co mám vystavený
Zadám uživatelské jméno nebo email, správné heslo a po odentrování stránka jen blikne a nic. Když dám špatné heslo, vynadá mi to, že jsem zadal chybné heslo... Různé pohlížeče, stejný problém.
Nevím, jestli to má souvislost s tím, že jsem momentálně služebně v Turecku. Ale Allegru, internetovému bankovnictví, Seznamu a všemu ostatnímu to nevadí. Jestli Aukru ano, tak to to je teda dost fajnovka. Mám tam rozjeté nějaké aukce a mám smolíka...
Máte někdo podobnou zkušenost?
- Behemot
- Kontaktovat uživatele:
Ale k tématu, sem se ptal proč do PP nejde navolit doručovací adresu jako primární…no dozvěděl sem se celkem hovno, snad jen že *na zprávě vod prodejca kolegové dělají a kdy to budou mít hotový nevim*. Tak dočkáme se po půl roce, nebo až na první narozeniny tady toho zpraska?
- Behemot
- Kontaktovat uživatele:
Zatím se mi ani neuráčili takovýdle hovadiny poslat, protože samozřejmě na pravidelně platící velký zákazníky serou tím víc, a uráčí se tydle hovadiny sdělit tak dva týdny po zavedení, jako obvykle. No, tak jestli chtěj opravdu zbankrotovat, jdou na to dobře.
- Behemot
- Kontaktovat uživatele:
Upřímně, mě ten jejich dynamickej bordel ani nezajímá, pořídím si normální PHP shop a ať mi vlezou na záda, fakt. Dyž se podivám na seznam funkcí, tak to aukro je akorát trapný, a eště je s tím furt akorát nějakej průser.
viz zde.
Pak funguje O.K.