Výprodej výpočetní techniky z voleb

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
Michal22

Výprodej výpočetní techniky z voleb

#1 Příspěvek od Michal22 »

Došla mi do nailu nabídka od firmy Terastore na výprodej výpočetní techniky.
Ceny by byly docela zajímavé, ale mě zajímá, zda jsou to opravdu stroje, použité jen na volby, nebo se je to kec a zbavují se bůhví jakých ležáků.
Nemáte s tím někdo zkušenost?
Má cenu se tím zabývat?
Civilizace založená na oboustranné lepící pásce nemůže dobře skončit...
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
termit256

#2 Příspěvek od termit256 »

No, co bys asi rekl?
Nekdy pri cteni letaku nabyvam dojmu, ze se u nas nedeje nic jineho nez jen likviduji sklady apod :-)

Je to jen pitoma reklamni akce, pripadne se tak snazi zbavit rozbaleneho a vraceneho zbozi. Osobne tipuju ze to bude normalni prodej, jen se mrdky snazi vyuzit voleb. Kdyz to zbozi zadas do heureky, urcite najdes levnejsiho dodavatele.
ZVUK2000

#3 Příspěvek od ZVUK2000 »

Docela brzy, když ještě nebylo druhé kolo voleb :D
Kvicala_r

#4 Příspěvek od Kvicala_r »

Joo, taky bych čekal že si ještě počkají - na druhé straně pár kandošů už znovu (no oni někteří ani před tím) nemá co nabídnout.
Taky sem kdysi našel zajímavou nabídku na tiskárnu a nakonec zjistil, že proti nové se zárukou a připočtením poštovného to zajímavé vůbec nebylo.
rnbw

#5 Příspěvek od rnbw »

Nakupovat vypoctovu techniku na volby? To sa snad poziciava, nie?

To je akoby som si kupil dodavku, ked chcem previezt chladnicku a potom ju predal.
petrfilipi

#6 Příspěvek od petrfilipi »

No nevím, ale tady: https://www.terastore.cz/volby-prezidenta_c625762.html píší, že "státu" IT techniku půjčili a teď ji budou prodávat. Nic z toho, co nabízejí v této akci, nemají zatím skladem. Nicméně to samozřejmě může být lež.

Petr
rnbw

#7 Příspěvek od rnbw »

Aha, tak to moze byt pravda. Co sa nepredava, to zapozicaju a potom sa to preda.
decmen

#8 Příspěvek od decmen »

Taky mi ta nabídka včera přišla, docela uvažuju, že bych svůj stolní 10let starej comp poslal do důchodu - škoda, že jsem před měsícem vyměnil všechny vyteklý elyty na mb a grafice - už s nima ani nenaskočil, teď zas "sviští" ....
termit256

#9 Příspěvek od termit256 »

Namatkou jsem projel 2 polozky, uplne nove je koupis jinde levneji. Navic uvadeji ze to muze byt i "repasovane" zbozi, tudiz to klidne mohlo nekde 2roky bezet a je to klasicka bazarovka za prestrelenou cenu.
Achab

#10 Příspěvek od Achab »

Kolem voleb jistě nějaké ty kšefty budou. Při parlamentních jedna firma dodávala kompletní vybavení volebních místností a komisí - od urny až po mobily, kalkulačky a dokonce tužky. Měli objednávek, že to ani nestíhali, průměrná cena dodávky 5-6 tisíc Kč.
Nějak se mi nezdá, že by na obecních úřadech neměli tužky nebo mobil. U nás volební vybavení sloužilo už za Husáka a ještě se nestačilo opotřebit. Jenom se změnil státní znak.
Michal22

#11 Příspěvek od Michal22 »

Termite, ale oni ten HP Compaq Elite 8300 SFF nabízejí ve slevě za 3590,-
Kdežto normální cenu mají 6490,-. Za tuhle cenu bych o tom nepřemýšlel ani minutu, kdežto za 3600 Kč už je to zajímavé.
Civilizace založená na oboustranné lepící pásce nemůže dobře skončit...
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
pocitujlasku

#12 Příspěvek od pocitujlasku »

Při volbách zapůjčujeme jak novou, tak repasovanou či předváděcí techniku - zejména se jedná o notebooky, počítače, monitory a tiskárny.

Takze bud mas stastie a ziskas takmer novy komp, a ak nie, tak nieco stare.
A to je len ponuka, mozes si to zarezervovat ale kupit to bude mozne az po druhom kole, resp. ked sa skoncia volby.
No vidis, a tak si sa bal
jirka5

#13 Příspěvek od jirka5 »

Uvažuji o tomto monitoru:
https://www.terastore.cz/samsung-syncma ... 02109.html
Píšou, že je repasovaný.
Co na něm může být repasovaného?
Doporučili byste mi ho? Syn mi říká, abych si koupil monitor 16 : 10.
Hejnicek

#14 Příspěvek od Hejnicek »

Mozna by bylo vystiznejsi "po oprave"
Do toho bych nesel, pokud nestoji novy monitor majlant a koupe by se vyplatila.
Co zaruka v tomto pripade?
pocitujlasku

#15 Příspěvek od pocitujlasku »

repasovane- ocistime od prachu, pozrieme, ci nie su vytecene kondiky, skusime zapnut.
Neviem, ci by som do toho isiel, ked si vies dat 1000 naviac a mas novy s 2 rocnou zarukou, alebo ina znacka novy za rovnaku cenu.
No vidis, a tak si sa bal
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“