Výprodej výpočetní techniky z voleb
Moderátor: Moderátoři
Výprodej výpočetní techniky z voleb
Ceny by byly docela zajímavé, ale mě zajímá, zda jsou to opravdu stroje, použité jen na volby, nebo se je to kec a zbavují se bůhví jakých ležáků.
Nemáte s tím někdo zkušenost?
Má cenu se tím zabývat?
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
Nekdy pri cteni letaku nabyvam dojmu, ze se u nas nedeje nic jineho nez jen likviduji sklady apod
Je to jen pitoma reklamni akce, pripadne se tak snazi zbavit rozbaleneho a vraceneho zbozi. Osobne tipuju ze to bude normalni prodej, jen se mrdky snazi vyuzit voleb. Kdyz to zbozi zadas do heureky, urcite najdes levnejsiho dodavatele.
-
petrfilipi
Petr
Nějak se mi nezdá, že by na obecních úřadech neměli tužky nebo mobil. U nás volební vybavení sloužilo už za Husáka a ještě se nestačilo opotřebit. Jenom se změnil státní znak.
Kdežto normální cenu mají 6490,-. Za tuhle cenu bych o tom nepřemýšlel ani minutu, kdežto za 3600 Kč už je to zajímavé.
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
- pocitujlasku
Takze bud mas stastie a ziskas takmer novy komp, a ak nie, tak nieco stare.
A to je len ponuka, mozes si to zarezervovat ale kupit to bude mozne az po druhom kole, resp. ked sa skoncia volby.
- jirka5
https://www.terastore.cz/samsung-syncma ... 02109.html
Píšou, že je repasovaný.
Co na něm může být repasovaného?
Doporučili byste mi ho? Syn mi říká, abych si koupil monitor 16 : 10.
- pocitujlasku