Intenzivní pulsní světlo Ariane, čip
Moderátor: Moderátoři
Co se chlupatic týče, nikdo mi nevymluví, že jediná účinná metoda je škubání.
Mimochodem, tuhle technologii měli taky ve filmu Kmen Adromeda (v tom původním).
(Nemusí mít platnou revizi.)
(Celkově budu raději, když se to obejde bez papírů.)
termit256 píše:Kup si zarovku za par kacek a blikej si s ni dle libosti.
Vysledek bude uplne stejny. Vcelku spravne s to pojmenoval jako "dojici zarizeni"
Není to až tak pravda,působí to.Známá nechala v takovém studiu 3500kč a všichni jsme se shodli,že po procedůře vypadá nejméně o 10hodin mladší než je.
Problém bude spíš se sehnáním hexu ze zdravé výbojky (kuchal jsem jenom vadné - funkční rozebírat nebudu) a také asi bude problém sehnat odpovídající výbojky (i když já je nesháněl, tak nevím) - elektronika je docela složitá, takže to asi může neodpovídající výbojku označit jako vadnou a "znefunkčnit ji" (zapsat do paměti na výbojce, že je vadná a ať už elektronika nezkouší do ní pouštět napěťové impulsy, protože by to nemuselo dopadnout dobře).
P.S: jestli někdo na tu věc od Remingtonu shání servismanuál nebo cokoliv s popisem funkce, tak je to marné - i autorizované servisy mají maximálně obrázky s popisem z katalogu a zbytek si musí zajistit (vymyslet, překreslit, odvodit) opraváři sami (což je dnes skoro u všeho) - znám to bohužel až moc dobře...