Zlíňáci to takhle dělali - postupně vybudovali praktický monopol na ozvučení BarumRallye, až snad do roku 89..
Toho vybavení, co tam měli, a těch drátů a zesilovačů, to si neumíš představit - kilometry! Napíchli se chytře i na výkonový rámy městského rozhlasu na Kolhausu a prali to vlastně zadara do celého města.
Už někdy v roce 88 to ale nebyli žádní troškaři - dobrá polovina "západní" vybavení, jenom tuzexový Shury a myslím, že už tehdy měli nějaký dobrý bezdráty. Když to člověk viděl pohromadě jen u nich "v klubovně", kam teda chodili pak hlavně píchat holky, místo nějakého bastlení aparátů, to bylo vybavení doslova za milióny. Byla tom komplet měřicí sada B&K a kočas tehdy říkal, že tenhle model nemají ani ve Valmezu, že snad za půl mega tehdejších československých..
Pokud se mi doneslo, tak to bylo tak, že uspořádali nějakou "klubovou" akci, kde byli nějak chycení drápem a pozvali na ní nějakého krajského hlavouna Svazarmu, většinou teda lampasáka. I s celou famílií a na celý víkend
Kromě toho tam byl důležitý faktor - jeden z "vedení" HiFi klubu pracoval ve Slušovicích, na mikroelektronice a tím je řečeno téměř vše podstatné...Agroteam tehdá valchoval záda škodovákům, jak se slušelo a patřilo, takže to šlo tím líp
Taky by mě zajímalo, kam zmizely všecky ty Revoxy, Akaie, mixy Peavey, Zeck, osmistovky zesilovače, mikrofony, mraky reproduktorů navenek. Jak jsem uved - muselo toho být za milióny.
Řekl bych, že si někdo na přelomu 90/91 dost slušně pomohl.
Stejně tak to dopadlo i s bývalými svazáckými majetky. Objekty většinou teda patřily městům a obcím, ale větší cenu vždycky mělo to, co bylo uvnitř. Jen tady v městečku toho bylo za několik stovek tisíc.
Ale tady naštěstí dost přesně vím, kdo za tím stojí a kde to všecko skončilo.