Voyo přehrávač co s ním?
Moderátor: Moderátoři
- markoni
- Kontaktovat uživatele:
Voyo přehrávač co s ním?
Ten základní SW na tom přehrávači umí přehrávat multimédia z USB nebo sítě, to by ti teoreticky mohlo stačit?
Pokud tam chceš něco jiného a půjde se na to připojit třeba přes SSH, tak musíš zjistit, co se tam spouští při startu (to původní Voyo) a popřípadě ho vypnout-odinstalovat a zkusit si tam nainstalovat něco jiného. Ideální by bylo Kodi, do kterého existuje hromada pluginů (včetně IPTV). Je tam sice jen 2GB ROM, ale jsou tam dva USB porty, takže by šla použít i USB fleška jako rozšiřující datový prostor.
Jak rychle to ovšem poběží, bude otázka (ani to Voyo nebylo svižné), parametry je ten přehrávač podobný starším RPi (SoC 600MHz, 512MB RAM, podpora H264).
..
...
Ať žije zdejší FOSILOVNA
- markoni
- Kontaktovat uživatele:
Pro začátek
- Přílohy
-
fotografie0300.jpg- (226.5 KiB) Staženo 141 x
Já to chci a vy se starejte, většinou moc nefunguje
P.S. Z toho obrázku je akorát patrno, že tam je HiSilicon Hi3716M.
..
...
Ať žije zdejší FOSILOVNA
Tady je v akci XBMC na tomto SoC, kde video je z roku 2013, což by přibližně sedělo a nefunguje to špatně, ale který přesně tam je použitý typ, není zřejmé.
..
...
Ať žije zdejší FOSILOVNA
- markoni
- Kontaktovat uživatele:
Standa99 píše:Tak se musíš hold snažit, dnes se dají najít informace k čemukoliv, včetně video návodů, kde vidíš vše názorně apod. K připojení přes SSH nebo Telnet stačí jeden malý software a to PuTTy.
Tak jsem si nainstaloval http://www.stahuj.centrum.cz/internet_a ... ava/putty/ a zkusil jsem se připojit tlačítkem vis příloha Open přes router a tak dopadlo kde dělám chybu? díky předem
Poznámka ta IP adresa je dnes taková nenechte se zmást tím obrázkem co mám první
- Přílohy
-
puTTY.jpg- (87.44 KiB) Staženo 161 x
..
...
Ať žije zdejší FOSILOVNA
..
...
Ať žije zdejší FOSILOVNA
- markoni
- Kontaktovat uživatele:
Standa99 píše:Zkus ještě Telnet na portu 23, SSH nemusí být povoleno. Pokud se nepřipojíš ani přes Telnet, tak to bude nejspíš schválnost z jejich strany (pokud nepoužili jiné porty). Odpovídá ten přehrávač na ping?
- Ping na to
Pinging 192.168.0.103 with 32 bytes of data:
Reply from 192.168.0.103: bytes=32 time<1ms TTL=64
Ping statistics for 192.168.0.103:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 0ms, Maximum = 0ms, Average = 0ms
Telnet jsem také zkoušel taky nic
Ještě mě napadlo, zkus k němu připojit USB klávesnici (nejlépe před startem) a v tom Voyo prostředí stiskni Ctrl+End (z Home screenu), to by mohlo ukončit mnou předpokládané (přeskinované) XBMC.
..
...
Ať žije zdejší FOSILOVNA