Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.
Lhal bych, kdybych tvrdil že mě to nepobavilo Na druhou stranu mi ale je jasné, že tenkrát asi přítomným do smíchu nebylo...
Ještěrkáře Klause jsem myslel tohoto: https://www.youtube.com/watch?v=hvhVyDgTuSg
Jo, nejlepší bejvávali jejich elektrikáři za 2. světový války - poznals je podle dvou černejch blesků po stranách na helmě ...
A taky uměli dělat díry do betonu - rychle a efektivně, tritolem ...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě !!!
V hradecký půjčovně A1 (ta v Kuklenách) to maj i s vrtačkou a tyrolitem na chlazení.Ale je to šedesátikilová svině,která se musí ukotvit do stěny nebo do stropu.Jeden vrtá,druhej pumpuje tyrolitem vodu.Provrtávali jsme tim starý panely beton/čedič i s armaturou,pětadvacítku roxor to bralo rychle,čtyrycítka už tomu dávala zabrat,ale vzalo jí to taky.Ta koruna byla asi půl metru dlouhá na 41 klíč.