Ch341, programovací soft.
Moderátor: Moderátoři
Ch341, programovací soft.
Ví někdo z Vás, kde se nachází čistý soft pro tento programátor? Zatím všechny které jsem stáhnul jsou na AVG free čisté, ale Megefi řve, že obsahují trojského koně a následně ho blokují a mažou. Tak nevím jestli Megefi není přecitlivělý, nebo je tam fakt trojan.
Prosím o adresu zaručeně čistého softu třeba do soukromé zprávy.
Děkuji, Rošťák..
- monterjirka
https://uloz.to/hledej?q=ch341
Tiež je tam ovládač, teraz neviem či len PARALEL, alebo je to multibalík aj so SERIAL. Rozdiel je v tom, že keď je tam jumper P/S, je to PARALEL, teda ako programátor 24xx/25xx, keď tam nieje, komunikuje to ako SERIAL a používa to výstupné piny RX, TX, GND.
Prosím preveriť na vírusy, keby dačo, zmažem to. Antivirák nemám, tento soft používam, a zatiaľ drží PC po hromade a nič z neho nevylieza, tak možno je to čisté.
Ešte doplním, že je to anglická verzia, jediné čo zabudli preložiť je dialóg na otvorenie/uloženie súboru. Súbor sa dá otvoriť aj pretiahnutím myšou do okna programu.
edit: v INF driveru je napísané:
Driver for CH341 (USB=>EPP/I2C/SPI... chip) V2.2
WDM for Windows 98/Me/2000/XP/Server2003/Vista/64bit Vista/Server2008/Win7/64bit Win7
//aha, soubor je příliš velký
tak takhle:
http://elektrotest.cz/files/images/elektro/xtw100.rar
PotPalo, prosím smaž to na ulozto. Dík, Rošťák...
- Přílohy
-
20180307.jpg- (81.56 KiB) Staženo 569 x
- otakarv
- Kontaktovat uživatele:
Ještě nikdy jsem se žádným programátorem nedělal tak se začínám s tímto učit, pokud by mi někdo chtěl pomoci radami co, jak, kde nastavit, zmáčknout, byl bych mu nesmírně vděčný.
Pracovať s tým je jednoduché, naľavo si vyberieš typ čipu (pri 25xx funguje aj autodetekcia), potom cez Read ho prečítaš a obsah si uložíš. Alebo keď ho chceš naprogramovať, tak cez Load nahráš súbor, následne čip zmažeš, môžeš dať kontrolu či je zmazaný (v podstate netreba), potom naprogramovať, a na koniec overiť či sa naprogramoval správne. Tlačítko Auto vykováva viac funkcii za sebou, podľa toho ako si nastavíš.