Priamozosilnujuci prijmač AM
Moderátor: Moderátoři
Jenže tehdejší distribuce jednak nebyla zrovna zářivým příkladem spolehlivosti, tak některá čísla ojediněle nedorazila vůbec, jednak, jak se ty výtisky půjčovaly mezi členy, moc se mi jich zachránit nepodařilo. Těch výtisků, samozřejmě. Pokud jde o členy, zachránili se sami, rozlezli se po světě a kontakty na ně nemám.
Skenoval jsem převážně oddíl BTČ, tedy Branně-technická činnost (kvůli velikosti souboru, na tom strojopisu se OCR moc nechytá). Z ostatních jen málo, spíše pro zajímavost, protože zbytek, tedy většina, časopisu byla věnována rudé masáži. Ostatně, ona i ta BTČ je tou masáží špikovaná, kdekoli to aspoň trochu šlo. Naštěstí to mezi suchými technickými informacemi někdy nešlo vůbec.
Ostatně tady si můžete stáhnout všechno, co jsem z BTČ (a HaZ) našel.
Spíše bych uvítal, kdyby někdo měl doma další výtisky, třeba by se nám to podařilo zkompletovat.
A kutilmile - nelituju tě
Asi jsem - ale mentálně, protože nenacházím odpovídajících slov pro odpověď na podobnej nevyprovokovanej osobní útok vedenej jak jsem doposud předpokládal normálním člověkem. Tímhle ses teda Daněčku ale shodil minimálně na úroveň toho blbce Fčelaře - ne-li ještě hloub.danhard píše:...
Zeptám se na rovinu, nejsi ty EKKARe impotentní ?
Našel jsem tu naskenovaný ještě jeden poklad - HaZ s článkem o simulátoru ticha, porovnáním keramických přenosek a dalšími dobrotami. Celé číslo se mi nepodařilo stlačit moc pod 8 MB, aby zůstalo čitelné, ale tady je.
Stejně tak je jandovina ZBZ007.
Bedny 2x30.000 litrů
Kdyby už nebylo kam věšet bolševiky, tak za kule do průvanu /když by došly kandelábry/ a za utnutí HaZ.