diki
roztrhnute sluchatka :-)
Moderátor: Moderátoři
-
Strimer_SK
roztrhnute sluchatka :-)
diki
Anonym píše:hosi odkial to ma clovek ktory nestuduje elektrotechniku vediet a mat????
Tak to teda nic ve zlém ..... ale když to nevíš tak co chceš opravovat?
-
Návštěvník
stepa píše:podle toho co pises jsou k jednotlivym sluchatkum 3 draty? naco proboha? To acer vymyslel nejaka nova sluchadla? nevedou tam jenom 2 draty? pokud nemas ani multimetr, tak s tim nic neudelas...sezen nejakyho kamose kterej ma a on ti to promeri
podle toho co jsem četl tak na těch sluchátkách bylo vyvedené ovládání mp3ky (měl jsem něco podobného na diskmenovi (vyvedené na káblíku stop, pausa ... a ostatní hovadiny)........ z tohoto ovládání byly vyvedené sluchátka)
V tom diskmenovi na to byl takový speciální jack.
Filda píše:stepa píše:podle toho co pises jsou k jednotlivym sluchatkum 3 draty? naco proboha? To acer vymyslel nejaka nova sluchadla? nevedou tam jenom 2 draty? pokud nemas ani multimetr, tak s tim nic neudelas...sezen nejakyho kamose kterej ma a on ti to promeri
podle toho co jsem četl tak na těch sluchátkách bylo vyvedené ovládání mp3ky (měl jsem něco podobného na diskmenovi (vyvedené na káblíku stop, pausa ... a ostatní hovadiny)........ z tohoto ovládání byly vyvedené sluchátka)
fakt? nerikej
stepa píše:Filda píše:stepa píše:podle toho co pises jsou k jednotlivym sluchatkum 3 draty? naco proboha? To acer vymyslel nejaka nova sluchadla? nevedou tam jenom 2 draty? pokud nemas ani multimetr, tak s tim nic neudelas...sezen nejakyho kamose kterej ma a on ti to promeri
fakt? nerikej...ja myslel ze on uz mluvil o kablech ke sluchatkum, tudiz az za tim ovladanim
hmmm tak ja to teda pochopil blbě
-
Návštěvník
-
Návštěvník