OVP CTV256
Moderátor: Moderátoři
-
Návštěvník
-
Návštěvník
Proto mě zaujal tvůj příspěvek , kde vychvaluješ měřáček . Nejde mi o mezizávitový zkrat , ale konkrétně o tuto chybu . Na tu nemám spolehlivou metodu a když jsem začal výměnou trafa , tak mě to jednou vypeklo a dělala to báň .
Zdravím Ivan
-
Návštěvník
Zeby odtrhnuta anoda? ako si tu pisal? No nastastie nemal som "cest" s takouto chybou, je to asi vynimka.[/quote]
No to je právě to , že za celou svou kariéru jsem se s tím setkal 2x , kdy to dělala báň . Neuvažuju Rubíny , nebo kaskády celkově , ale trafa "split". Abych Ti tady líčil , jak mě baví měnit vn trafo , tak mě budeš mít za vola . Proto ta aktivita z mé strany .
Zdravím Ivan
vn trafo ... ?
prave som si doniesol od znameho ctv OVP 256AW
ze je nefunkčny
Talevizor je OK . krasne mi isel a asi po 7 dnoch BU ..
Vymenil som druhy ten vydrzal asi 5 dni.
Jasne nemal som to uz menit ale .._? po rade od priatela opravar TV amatersky tak ako ja zacinajuci. mi poradil ,ze to robý kndenzator v báze BU... no dobre ale ja hotam nemám . do bázy BU je zapojené trafo ?
čo to moze robiť ? mam podozrenie na VN je tam HR 8020. ešte jedna otazka ma suvis obraz sa mi stiahol vo vertikalnej osy v ľavo okraji obrazovky asi 1cm a potom znova naskočil a tak to nahodne prekmitovalo . az potom odišlo BU ...?