Trust SoundForce 2.1 Pro (16547) - hlasitost subwoofera
Moderátor: Moderátoři
Trust SoundForce 2.1 Pro (16547) - hlasitost subwoofera
Zda sa mi ale, ze subwoofer hra velmi ticho aj ked je jeho hlasitost naplno. Basovat to zacne az pri vysokej celkovej hlasitosti. Kedze satelity nehraju vobec stredy a vysky su agresivne, neda sa to pocuvat. Neviem ale, ci je to chyba alebo vlastnost - nemali ste to niekto v rukach?
Koniec pre subwoofer je BT8207K, asi klon TA8207K. Pre satelity je tam nejaky smejd v DIP - typ neznamy, lebo je na nom chladic. Cele to je napajanie z 10V trafa, po usmerneni je tam nejakych 14 V.
Hlavně je divný, že jsou satelity na středy moc opatrný, možná to s tím přímo souvisí, jako bys do toho signál ládoval přes horní propust. Nemá to ňákou tónovou clonu?
kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum.
— Winston Churchill
Ma to len "volume" a "bass". Signal pre subwoofer je oddeleny a zmiesany cez odpory, dalej je operak 4558 (asi dolna priepust), potak a koniec BT8207K v mostikovom zapojeni. Cestu k satelitom som zatial neskumal.
- Peterseal
Este jedna moznost je, ze niekto to prehnal s hlasitostou a poskodil to basove repro. Mal som raz taky pripad ze to hralo az od urcitej hlasitosti aj to nie kvalitne. Skus namiesto basoveho repra dat ine.