Bazos.cz - nejde odkaz na mailovou adresu
Moderátor: Moderátoři
Bazos.cz - nejde odkaz na mailovou adresu
V současné době mi to však takto nefunguje - objeví se hláška Pro otevření této adresy budete patrně potřebovat nainstalovat další software. Ale jaký ? Děkuji předem všem za pomoc.
Alebo neviem, ono existuje program, ktorý po zadaní telefónneho čísla nájde k nemu mailovú adresu? Je na to nejaká databáza? To by sa potom dalo nastaviť aj s prehliadačom...
Tímto způsobem stejně přijde pouze ověřovací kód pro odeslání zprávy přes webové rozhraní. E-mailová adresa inzerenta není známá, dokud mailem neodpoví.
Pokud se u registrovaných a přihlášených uživatelů e-mail zobrazoval z databáze webu, mohlo by zrušení funkce souviset s GPDR. Hláška o přidružení programu se zobrazí, i když pro danou funkci žádný neexistuje - systém neví,
co má s odkazem dělat.
Naprosto nejlepsi je jeste kdyz napises do kolonky cena "dohodou" To uz pak kupujici musi byt vyslovene magor kdyz se je ochoten s takovym prodavajicim tyden dohadovat mailem o cene
Napriklad nedavno se mi podarilo koupit takovou bodovku za 10k. Bylo to cca 200km ode mne. Rychly telefonat a jen nez jsem tam dojel, mu pry volali dalsi tri lidi. Myslis ze kdybych se vypisoval s nejakymi maily, mel bych ted doma stroj koupeny za babku?