Ne, my jsme bez papíráku nevysávali snad nikdy - akorát než jsem si splašil ten druhej, tak jsem pro stříkání vyndával pytlík úplně pryč, abych měl co nejmenší tlakovou ztrátu a dobře mi to rozprašovalo. Ale to jsem sundával i ten horní dekl, aby motor sál co nejvolnějc a naopak co nejvíc tlačil... Ale furt jsem pátral, od čeho mám v barvě tmavou krupici nebo jednotlivý zrnka nečistot, než jsem zjistil, že jsou usazený právě v motoru a za ním pod deklem kolem vejfuku v místech, kde se prudce mění směr proudění - a když vyndám sací filtr, tak ten urychlenej proud vzduchu ty málo přisedlý nečistoty urve a vmete mi je do pistole ... Takže jsem si sehnal další kus, udělal na něm TOTÁLNÍ rozborku a DURCHPUCUNG všeho včetně hadice a hubic pomocí saponátu a lihu s benzínem, polovička nadávala hustě jak mořskej vlk, co se s tím krámem tak seru, ale když jsem pak stříkal průhlednej nitrolak na palubky na ostění a nebyly v něm žádný černý ďubky, bylo to jak ta scéna z Mrazíka - " ...už mlčím, už mlčím ..."

Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě

!!!