DIY síťový filtr, nebo pračka
Moderátor: Moderátoři
Podobně, když jsem napsal svůj názor na používání kabelů k reprobednám za desítky a víc tisícovek, asi jsem šlápnul někomu na kuří oko.
A můj názor na nesmyslnost řešit rozdíl v DF 0,01 a 0,001 s poukazem, že i ten kousek drátu v bedně, činný odpor kmitačky a výhybky mají už samotné nějakou velikost, asi víc než 4mΩ, že jde jen o vytahování peněz, byla ta poslední kapka. A také to poslední, co jsem mohl napsat.
Drobnějších poznámek o neseriózních radách a vytahování peněz jsem ale napsal, to je fakt, víc. Ale bylo mi proti srsti lhaní a okrádání lidí, kteří požádají "zkušené" o radu.
A kutilmile - nelituju tě
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
A pokud si někdo připojí bednu dvěma svářecíma superkáblama o průřezu banánu, ale jen tak je pohodí na zem, to už je bez komentáře. I tací se najdou.
Spíš to něčím nahradím...
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
2) rozdíl mezi repro kabelem (reálné délky cca 5m) ze starého vysavače a značkovým za stokoruny metr (Cambridge symphony, LE-xxx, GooBay) nepozná školený hudební virtuóz
3) pálenou kopii CD-R formátu MP3 ošetřenou v ekváči nepozná od originálu (cda) ani velký fachman oboru audio
jo ! to je cena za pokrok, jinak bychom dodnes hráli mono na elektronkový Sonet duo
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
existujou sice bezdrátové kytarové snímače (signál luftem) jenomže byl znám případ že při live vystoupení kapely tam vlezla harmonická frekvence jeřábníků nedaleké stavby, no co, možná šlo o podivnou marketingovou fintu, že to jako namixoval zvukař, s těmi rockery jeden nikdy neví
- Hubert_79
- Kontaktovat uživatele:
No a samozřejmě zahořování! Bez toho nejde žít.
A kutilmile - nelituju tě
Pikofarad píše:Podložky pro repro kabel lze vyrobit i doma
Milovníkům tvrdších basů se doporučuje použít dub,buk,naopak posluchači symfonické a jazzové hudby použijí lípu
Myslím , že MUDr. Chocholoušek by bol rád ...
Úspěch je špatný učitel. Kvůli němu si chytří lidé myslí, že nemohou prohrát. (Bill Gates)