Vosí hnízdo - likvidace. Jak na to ?
Moderátor: Moderátoři
Vosí hnízdo - likvidace. Jak na to ?
Hnízdo je za těmi otevřenými dveřmi v otvoru podobnému vpravo od dvěří, ilustrační foto staré 3 roky.
Kup ten sprej a pak udělej plán.
Asi to bude nejjednodušší jak píšeš. Ten sprej tam asi nastříkám večer nebo brzy ráno, když tam jsou všechny a jsou nejméně aktivní. Sprej je zničí, nebo jenom omámí ?
A kutilmile - nelituju tě
Večer jsem vzal baterku a sprej, trysku spreje namířil na vosy, zmáčkl a držel. Ve spreji je něco, co je zalepí, takže nemůžou vzlítnout. Po cca 10 minutách od nástřiku už se žádná nehýbala.
U tebe by bylo nejlepší to vysříkat a něčím tu mřížku do rána zakrýt. Tak máš jistotu, že se tam podusí ve vlastní šťávě...
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Plástve bez koule na půdě se taky jen postříkají, ono to opadá a hotovo.
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Vosy jsou agresivní svině, šly po mně jen průchodem okolo plástu.
Sršně jsou proti nim hotoví mírotvorci.
Mimochodem - co to je za druh vos, že už vůbec nedělají ty jakopapírové koule, ale mají z vnitřní strany krytiny jen asi 20cm plásty?
sinclair: To vypadá zajímavě...
Effect - vosy a sršni 400ml - sprej
Insekticid s okamžitým zničením a dlouhodobým účinkem pro účinnou ochranu před vosami a sršni. Rozprašování je možné ze vzdálenosti 4-6 metrů. Účinkuje okamžitě.
To moje hnízdo je asi taky bez koule, moc blízko jsem ale hlavu nestrkal...
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Umí si sednout na vodní hladinu, nebo se napít za letu z hladiny podobně, jako třeba netopýr.
P.S.: Dolichovespula sylvestris, http://www.wbrc.org.uk/WORCRECD/37/Farm ... a_box.html
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]