Ještě jsem si nedávno koupil takový ten skládací stůl na elekrické nářadí i na další práci. Na něj právě půjde dát ta pokosovka. Provedení je již o něco lěpší a na to do to potřebuji je to víc než dobré, zatím
Zkušenosti s nákupy v LIDLu. 2
Moderátor: Moderátoři
Ještě jsem si nedávno koupil takový ten skládací stůl na elekrické nářadí i na další práci. Na něj právě půjde dát ta pokosovka. Provedení je již o něco lěpší a na to do to potřebuji je to víc než dobré, zatím
To jsem ale odbočil od tématu
„Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl. A když kouká, aby byl, a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“ J. Werich
Kvalitní pilový kotouč může mít lepší výsledky na slabém stroji než obchoďákový pilový kotouč na kvalitním stroji. Ju?
(drahý kvalitní auto na levných protektorech:-))
ronoda píše:Pánové, řešíte pouze stroj. Ale je třeba řešit i pilový kotouč, to co tam dávají je vhodné tak na řezání dřeva do kamen:-(
Tak to je přeci jasný, o to tu vůbec nejde. Pilový kotouč si tam samo dáme dle potřeby a povahy řezaného materiálu, tak hloupí ještě nejsme
Jo, ten kotouč co tam je, to je jako noty na buben, sem tam rána
Já kotouče mám doma v různé hrubosti a jak píšeš. Pro přesnější řezání bude potřeba to trochu upravit, tedy ten stůl a pod.
Zatím jsem to nevyzkoušel, tak snad se mi to brzy podaří něco na tom vyzkoušet uříznout.
vrátil se domů bohatší o bundu ale chudší o pár stovek - na autobus do rachoty, na kolo a pivo či rockový koncert dobrá
https://www.lidl-shop.cz/LIVERGY-Panska ... p100242098
Tak, jak to tak pozoruju, budu asi aktuálně poslední, kdo jednou za 15 roků koupí za skoro 800,- Kč boční štípačky od Bernsteina
Zatímco všichni ostatní kupují TÉMĚŘ TOTÉŽ v hypáči za desetinu...?
A jak to tak pozoruju, tak v neutuchajícím, hotovém třídním boji marketingových odborníků Lidlu vs. zákazník, podezřele často vítězí furt jedna strana
Hádej kono, která to je