Uprava AT/ATX zdroja, TL494 + LM339
Moderátor: Moderátoři
- JRDMcLAREN
- JRDMcLAREN
ten prvy upravovany "skapaty" zdroj som hodil na kopu, ..
a zobral "dalsi v poradi"..
..
Takze tento zatial funguje, aj po odstraneni 3.3V 12V vetvy..
a po malej uprave, som z 5V strany "vymackol" 10.6V, so zatazou cca 2A..
..uz som tu sice musel menit aj elity, ale tie 3 kondiky co trebalo pozamienat nebol problem..
snad z toho este neakou uravou dostanem tych 12V..
(lebo previjat impulzak sa mi fakt nexe
-
PavelFF
- JRDMcLAREN
-
PavelFF
- JRDMcLAREN
JRDMcLAREN píše:No a preco nie...
..ten zdroj co maam ja...
jednoducho preto..
ze upravit stary zdroj z PC ..je najlacnejie, najjednoduksie riesenie..
sa mi nexe zhanat trafak..ani nic podobne..
Tvoj kmeň nehovorí štandartnou slovenčinou, lebo ju môže ignorovať v písanom prejave?
Jistě, chybu udělá každý, ale viditelně úmyslně vlastní (nebo SMSková) pravidla pravopisu si tu, prosím, napříště odpusť.... pokud ti někdy nějaký příspěvek záhadně zmizel, pak to mohlo být právě z tohoto důvodu. Ačkoliv tvoje jsem myslím zkraje opravoval.
Příslušnící ostatních kmenů tu také píší normálně česky nebo slovensky, i když se někdy chyba vloudí, není každý Čapek či Štúr...
- JRDMcLAREN
..pan boh prehovoril...
klidek ..ten moj TOUAREG z hasiacim pristrojom si spokojne pradie aj na tych 10,6Volta co som z toho zdroja vymackol..
..a jak tak kukam do schemy, tak tento moj konkretny zdroj, sekundar na 3,3V volta nemaa..
..je to tahane z 12V, takze neni o com,..
(ale aj tak by raz chel skusit vytazit taky 400 ci 500W zdroj)
- JRDMcLAREN
Hill píše:Tvoj kmeň nehovorí štandartnou slovenčinou, lebo ju môže ignorovať v písanom prejave?
Jistě, chybu udělá každý, ale viditelně úmyslně vlastní (nebo SMSková) pravidla pravopisu si tu, prosím, napříště odpusť.... pokud ti někdy nějaký příspěvek záhadně zmizel, pak to mohlo být právě z tohoto důvodu. Ačkoliv tvoje jsem myslím zkraje opravoval.
Příslušnící ostatních kmenů tu také píší normálně česky nebo slovensky, i když se někdy chyba vloudí, není každý Čapek či Štúr...
...jo jo ..berem..
nieco je preklep, a nieco naschval...
lebo CH sa mi neCHce vypisovat a zo Skypeovania, ICQovania a pod,..
pouzivam miesto neho X.. *sila zvyku"
a niektore tie zdvojene pismenka su zase sposobene zasekavajucou sa klavesnicou na notebooku..