Vzajemne ruseni TV-DVD-SAT
Moderátor: Moderátoři
Vzajemne ruseni TV-DVD-SAT
mam problem a uz jsem v koncich. Mam tv tesla 2810 70cm, k tomu dvd rekorder sencor a satelit pixx. Jde mi o ruseni obrazu TV temito pristroji. DVD rusilo ct1 (bile tecky v obraze) pomohlo namotat kus privodni snury na toroid a zmenit polohu kabelu za dvd. Budiz. Problem am ale se satelitem - po zapnuti do zasuvky se na nove udelaji sikme pruhy. Ruseni jde po siti, jelikoz to dela i u odpojeneho scartu. Trosku opet pmuze zmenit polohu satelitu, zmenit polohu privodnich kabelu apod, ale jen trosku. Poradite mi prosim nejaky zpusob odruseni?
Dale pak mam problem s projektorem - pri koukani na TV nebo dvd (propojeno S-video kabelem) bezi velice pomalu (tak 2-3 minuty) svetlejsi pruh pres cely obraz zhora dolu.
Poradite? Diky za rady. Dalik
Re: Vzajemne ruseni TV-DVD-SAT
dalik píše:...Dale pak mam problem s projektorem - pri koukani na TV nebo dvd (propojeno S-video kabelem) bezi velice pomalu (tak 2-3 minuty) svetlejsi pruh pres cely obraz zhora dolu.
Poradite? Diky za rady. Dalik...
Vyzera to na slucku z nespravenho-viacnasobneho zemnenia (uz sa to tu viackrat preberalo). Ak pouzivas STA, skus nachvilu vytiahnut antenny kabel z TV ci sa pruhy stratia.
Na oddělení zemních smyček používám do přívodu k TV transformátor navinutý na dvouděrovém feritovém jádru ze starého symetrizačního členu 2 x 2.5 závitu na každé straně , celý dám do smršťovací bužírky a na konce konektory.Tuším , že jsem to viděl i v nabídce AME , ale tam to stálo kolem 200,-
R.
-
Návštěvník
Jak to máš zapojené ? Nasmyčkovaný scart nebo modulátorem? Pokud má dvd rekorder 2 scarty tak to skus nasmyčkovat
- Přílohy
-
aBez názvu.JPG- (31.67 KiB) Staženo 150 x