Sháním, vyměním Amáro, PE a KTE

Sháníte nebo nabízíte nějaký návod, schéma, manuál, katalogový list (datasheet) ?

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
Zpráva
Autor
hafca

#136 Příspěvek od hafca »

Umí to i Nero, dáš si soubor, otevřít, to img a můžeš začít pálit.
Kdyby Edison nevynalezl elektřinu, do teď se díváme na televizi při svíčkách.
PavelFF

#137 Příspěvek od PavelFF »

Díky za radu .
Tak už jsem to vypálil na CD a dostal se do toho. Původně jsem chtěl nějak vynechat ten mezikrok s pálením CD. Cédeček a DVD mám 6 půlek a už mám problémy najít to správné, když ho potřebuji.
stepa
Kontaktovat uživatele:

#138 Příspěvek od stepa »

hafca: Pavel nechce palit!!! chce prohlizet.

to Pavel: Pokud si instaloval CloneCD, tak sis musel nainstalovat i virtualni mechaniku. V Tento pocitac musis mit mechaniku s ksichtem ovecky. pokud ji tam nemas, tak nic neprohlidnes. Pokud tam je, tak na ni kliknes pravym tlacitkem Virtualclonedrive-pripojit/mount-a vyberes soubor-potvrdis...to CD se ti normalne nacte, jako kdybys ho dal do mechaniky a muzes z toho kopirovat na disk, nebo jenom prohlizet. Pokud tam tu virtualni mechaniku nemas, tak ji musis doinstalovat...bud nova instalace CloneCD a povolit nainstalovat mechaniku, nebo stahnout softik Virtual CloneDrive, nainstalujes, vytvoris virtualni mechaniku a potom je postup identicky. Snad to bude stacit, pokud ne, napis.

Vypalovat musis image soubory pres ten Clone(nebo alternativni), kdyz ty 3 soubory normalne vypalis, tak si nepomuzes...spustis CloneCD,kliknes na tu druhou ikonu(Vypalit CD z image souboru), potom vyberes soubor a normalne vypalis....vypali se to jako normalni CD

EDIT//chlape proc to palis? Dyt to je ztrata casu a skoda mista, palit na CD po 350MB..normalne to otevri a zkopiruj si to na disk, pak pripadne hod na 1 DVD
PavelFF

#139 Příspěvek od PavelFF »

EDIT//chlape proc to palis? Dyt to je ztrata casu a skoda mista, palit na CD po 350MB..normalne to otevri a zkopiruj si to na disk, pak pripadne hod na 1 DVD
To si myslím taky. Ale než si mi popsal podrobný návod, tak jsem to prostě vypálil. Byl jsem zvědavý, co z toho vyleze a proč je každý ročník uložen jinak.
Ale děkuji za pomoc. Dofám, že se mi to hodí na další ročník, až ho budu smět stahovat .
stepa
Kontaktovat uživatele:

#140 Příspěvek od stepa »

:D ono chvili trva, nez zplodim kus textu, aby to bylo lehce pochopitelne...a k PC obcas pribehnu...kdyz uz palit, tak na RWcko, aby se neplacalo CDckama.
Jozef 1

#141 Příspěvek od Jozef 1 »

Zapisnik radioamatera

Obrázek

Kód: Vybrat vše

http://rapidshare.com/files/54412253/zapisnik_radioamatera.rar
taz

#142 Příspěvek od taz »

Pánové mám prosbu, nemá někdo Elektor 1986-1994? to jediné mi už chybí, jinak mám všechno.
jandu

#143 Příspěvek od jandu »

stepa píše:hafca: Pavel nechce palit!!! chce prohlizet.

Na prehliadanie sú vhodné programy ALCOHOL, Winimage 6.1, Daemon.
Sú na to priamo určené.
jef111
Kontaktovat uživatele:

#144 Příspěvek od jef111 »

Já používám s naprostou spokojeností UltraISO na prohlížení, rozbalování, vytváření a editování image souborů. Narozdíl od některých jiných (např. WinISO, kterým si soubor tak maximálně natáhneš na dvojnásobnou velikost :lol: ) je plně funkční a bez fatálních "záseků".
Na virtuální mechaniku používám Alcohol.
Olovnatý cín je vhodný k pájení ale není k jídlu. Bezolovnatý cín je sice možné jíst ale nejde jím pájet :D
www.sigmaphon.cz
jandu

#145 Příspěvek od jandu »

taz píše:Pánové mám prosbu, nemá někdo Elektor 1986-1994? to jediné mi už chybí, jinak mám všechno.

Tak tu pasuje tento vtip:
učiteľka sa pýta detí nech povedia čo im v domácnosti chýba a nech to zdôvodnia.
Janka sa hlási, že im chýba automatická pračka aby mamina po práci mohla vyprať a pri tom si aj oddýchnuť.
Jožko zase vraví, že mikrovlnka, lebo keď sa všetci vrátia poobede domov, raz-dva si môžu ohriať jedlo. Móricko čuší, až sa ho nakoniec učka pýta: A u vás čo chýba?
Odpoveď znie - nám už doma nič nechýba. Večer totiž prišla domov sestra a povedala: dostala som AIDS. A mama na to : už len to nám chýbalo!
Jindra

#146 Příspěvek od Jindra »

Pánové nemám někdo z letošního CD 2006 program databáze na vyhledávání článků.

Zdravím všechny Jindra
hafca

#147 Příspěvek od hafca »

Jindra píše:Pánové nemám někdo z letošního CD 2006 program databáze na vyhledávání článků.

Zdravím všechny Jindra

Já se připojím, taky by se mi hodila.
Dík
Kdyby Edison nevynalezl elektřinu, do teď se díváme na televizi při svíčkách.
pahreba

#148 Příspěvek od pahreba »

Jindra píše:Pánové nemám někdo z letošního CD 2006 program databáze na vyhledávání článků.

Zdravím všechny Jindra

kukni sa sem
http://jirky.webz.cz/index.php?page=casopisy
Jindra

#149 Příspěvek od Jindra »

Ano to je ono, jen to asi těžko nainstaluješ do PC. Měl jsem na mysli instalaci
z CD..

Jindra :wink:
stasek

#150 Příspěvek od stasek »

Nějak mě utekla ta druhá část 555-ek a na letecké poště už není. Byl by někdo tak laskav a mohl to sem nějak hodit? Díky.
Zamčeno

Zpět na „Návody, schémata, manuály, literatura, katalogové listy (pouze pro registrované)“