Sháním, vyměním Amáro, PE a KTE
Moderátor: Moderátoři
-
PavelFF
to Pavel: Pokud si instaloval CloneCD, tak sis musel nainstalovat i virtualni mechaniku. V Tento pocitac musis mit mechaniku s ksichtem ovecky. pokud ji tam nemas, tak nic neprohlidnes. Pokud tam je, tak na ni kliknes pravym tlacitkem Virtualclonedrive-pripojit/mount-a vyberes soubor-potvrdis...to CD se ti normalne nacte, jako kdybys ho dal do mechaniky a muzes z toho kopirovat na disk, nebo jenom prohlizet. Pokud tam tu virtualni mechaniku nemas, tak ji musis doinstalovat...bud nova instalace CloneCD a povolit nainstalovat mechaniku, nebo stahnout softik Virtual CloneDrive, nainstalujes, vytvoris virtualni mechaniku a potom je postup identicky. Snad to bude stacit, pokud ne, napis.
Vypalovat musis image soubory pres ten Clone(nebo alternativni), kdyz ty 3 soubory normalne vypalis, tak si nepomuzes...spustis CloneCD,kliknes na tu druhou ikonu(Vypalit CD z image souboru), potom vyberes soubor a normalne vypalis....vypali se to jako normalni CD
EDIT//chlape proc to palis? Dyt to je ztrata casu a skoda mista, palit na CD po 350MB..normalne to otevri a zkopiruj si to na disk, pak pripadne hod na 1 DVD
-
PavelFF
To si myslím taky. Ale než si mi popsal podrobný návod, tak jsem to prostě vypálil. Byl jsem zvědavý, co z toho vyleze a proč je každý ročník uložen jinak.EDIT//chlape proc to palis? Dyt to je ztrata casu a skoda mista, palit na CD po 350MB..normalne to otevri a zkopiruj si to na disk, pak pripadne hod na 1 DVD
Ale děkuji za pomoc. Dofám, že se mi to hodí na další ročník, až ho budu smět stahovat .
- jef111
- Kontaktovat uživatele:
Na virtuální mechaniku používám Alcohol.
www.sigmaphon.cz
taz píše:Pánové mám prosbu, nemá někdo Elektor 1986-1994? to jediné mi už chybí, jinak mám všechno.
Tak tu pasuje tento vtip:
učiteľka sa pýta detí nech povedia čo im v domácnosti chýba a nech to zdôvodnia.
Janka sa hlási, že im chýba automatická pračka aby mamina po práci mohla vyprať a pri tom si aj oddýchnuť.
Jožko zase vraví, že mikrovlnka, lebo keď sa všetci vrátia poobede domov, raz-dva si môžu ohriať jedlo. Móricko čuší, až sa ho nakoniec učka pýta: A u vás čo chýba?
Odpoveď znie - nám už doma nič nechýba. Večer totiž prišla domov sestra a povedala: dostala som AIDS. A mama na to : už len to nám chýbalo!
Jindra píše:Pánové nemám někdo z letošního CD 2006 program databáze na vyhledávání článků.
Zdravím všechny Jindra
kukni sa sem
http://jirky.webz.cz/index.php?page=casopisy