Momentálně se u mě nachází celkem 3ks TW140 Studio. Jedna moje vlastní sbírková a dvě ke GO.
Všechny tři TW140 Studio mají z výroby namontovány /matice M6 zajištěny barvou/ nižší nožky. Zřejmě z toho důvodu, že se jedná o bytový HiFi zesilovač, u kterého se nepředpokládá trvalý provoz s plným výkonem. Kromě toho by zde vyšší nožky vytvořily jindy potřebnou, ale zde nepříjemnou mezeru v sestavě s jinými přístroji.
Kromě toho tu mám ještě dvě TW140P a dvě TWM140. Oba typy přístrojů jsou víceméně určeny k "ozvučovacím" účelům, kde se předpokládá trvalý vyšší výkon /jistě i proto jsou oba vybaveny soft-limitačním obvodem/ a proto jsou oba posledně zmíněné typy vybaveny nožkami vyššího typu.
Oba typy nožek mají ale stejný základ - v gumě nožky je zavulkanizován černěný šroub M6 se šestihrannou hlavou.
Platí i poznámka o tom, že se v případě nedostatku mohlo na méně výkonnější přístroje montovat to, co zrovna bylo. S údivem jsem zjistil, že můj TK160 je z výroby /rovněž matky zajištěny barvou/ opatřen těmi vyššími nožkami
Zcela tvrdé pravidlo to tedy zřejmě nebylo; platí ale to obecné o dodávaném výstupním výkonu a určení přístroje.
Klidně tedy na TW140 Studio mohou být nižší nožky, pokud není používán v aplikacích s velkým trvalým výkonem.