Přišel mi na stůl po opravě u "měniče kondíků". Majiteli údajně před měsícem odešel, kdosi v tom vyměnil všechny elyty ve zdroji, po opravě to zase odešlo po dni provozu - při ejectu, údajně nějaká dioda - po reklamaci opět den fungovalo a zase při ejectu pošel a teď leží u mne
Video JVC HR-V600 schéma zdroje
Moderátor: Moderátoři
Video JVC HR-V600 schéma zdroje
Přišel mi na stůl po opravě u "měniče kondíků". Majiteli údajně před měsícem odešel, kdosi v tom vyměnil všechny elyty ve zdroji, po opravě to zase odešlo po dni provozu - při ejectu, údajně nějaká dioda - po reklamaci opět den fungovalo a zase při ejectu pošel a teď leží u mne
http://archive.espec.ws/server1/Unsorted/From%20Semicon/JVC/Video/HR-V600%20Sch.pdf.html
- excellence
JVC HR-V600 schéma zdroje
asi bych oponoval proti "měničům kondíků" jak tu někdo píše, mnohdy opravdové problematické, tedy vadné a zákonitě. Hledal jsem ve svém archivu, ale tento model jsem nenašel. Mám jedno pdf-ko zdrojů kde ale není jasné jaké to jsou. Podle osazení se ale dá najít, pokud tam je. Napiš mi adresu kam a já ti to pošlu, bez záruky že to tam najdeš. Smůla je v tom, že když to někdo poněkud rozvrtá, pak se budeš obtížněji orientovat, to ale jistě víš.
Jak videorekordéry LG poznají čistotu hlav? (Video Doctor)
(Nemusí mít platnou revizi.)
(Celkově budu raději, když se to obejde bez papírů.)