Oprava PS2 klávesnice KME
Moderátor: Moderátoři
Oprava PS2 klávesnice KME
Asi to bude pokračovat u dalších kláves. Pochybuju, že seženu vrak se stejným systémem na výměnu hříbků. Celá PC sestava v kanclu je stříbrná, potřebuju stříbrnej futrál, černý klávesy a ty nějak zrovna nejsou v módě a nebo to je nějakej šílenej bezdrát či mechanika za několik tisíc.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Jinak asi vůbec netuším, o jakou klávesnici jde, ale třeba se někde válí. Pár jich tady mám, v práci taky něco je.
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
to P32: stříbrnej dyzajn je důležitej, psal jsem to v úvodu.
Celeron píše:p32 píše: Mechaniku dáš snad jinou nebo je v tom rozdíl?
Netuším, co tím chtěl autor říci.Mě by stačily jen ty silikonový hříbky.
A u té KME bych to řešil tak, že bych koupil normálně černou a přehodil to.
http://www.demo.redaktor.cz/cs/katalogz ... mcernaps2/
p32 píše:A u té KME bych to řešil tak, že bych koupil normálně černou a přehodil to.
http://www.demo.redaktor.cz/cs/katalogz ... mcernaps2/
Víš, co to je za strašnou práci přehodit futrál? Do toho horního víka jsou přímo zacvakaný tlačítka, takže se musí rozebrat zcela do mrtí. Sundáš spodní víko, pod ním jsou dvě fólie. Jak vzdálíš fólii od spodku horního víka, tak vyskáčou ty předpružený silikony. Když je tam vracíš zpět, tak musí být klávesnice vypodložená aby tlačítka byla "v horní poloze" a ty silikony vůbec držely v jamkách. Blně do tý klávesnice drkneš a vše to vyskáče ven. Prostě práce pro trpělivýho idiota.
Když bude nejhůř, tak se na dyzajn pěkně z vysoka víš co, a koupím první černou s češtinou na kterou narazím.
MiraSt píše:Zapoměl jsem napsat, že už jsem ji rozebranou měl protože nešly některé tlačítka a v místě kabelu je čip kde je taková přítlačná plechová deska co drží ty fólie v kontaktu s DPS. Tam to nemělo kontakt.
Tak to já mám asi něco jinýho. Na plošák jsou obě fólie přitisknutý přes jakousi gumu a na ní tlačí přímo spodní dekl, kterej má v těch místech dva šrouby (né vruty jako jsou jinde po celým spodku. Nic kovovýho tam není kromě závitových vložek zastříknutých v horním deklu na který se nasadí plošák a pak fólie kvůli přesnýmu sesazení kontaktů. To s podložením je jasný, už jsem to tu psal.