Pračka s horním plněním, v prostoru pro aviváže se drží voda
Moderátor: Moderátoři
Pračka s horním plněním, v prostoru pro aviváže se drží voda
Edit: strčil jsem to pod tekoucí vodu a nechal tect do prostoru pro avivaž. Pokud se hladina dostala nad stanovenou rysku tak po zastaveni vody sama vytekla, což je správná funkce. Jen nechápu proč se toto neděje v běžnem provozu. Mám chut simulovat zavřené viko, zvolit program s avivaží a sledovat dění. Ale to si nechám až na konec, nechci ten system zámku nějak do*ebat.
Aviváž odtekla, ale je tam nová voda? I to může být malým nátokem - voda se doplní po rysku, emulze se odsaje, ale rychleji, než vodu stíhá doplňovat, čas do uzavření ventilu je delší a voda ještě chvilku přitéká, přestože její sloupec se už rychlým odsátím přetrhl.
Zkus aviváž doplnit vodou těsně pod rysku už před praním. Jestli tam po něm zbude jen na dně, je to ten druhý případ.
Nevím, jak se zrovna u tohoto typu pračky projevuje zarostlé vstupní sítko (to natéká voda pomalu i na praní), ale v každém případě to vyžaduje pročistit vodě celou cestu.
Edit: oprava překlepů... už bych si měl obnovit popis klávesnice...
@Robo: dela to od novoty nebo to udela jen nekdy nebo jak? Az budes prat tak schvalne vysleduj jak se to chova kdyz pracka macha s pridanim avivaze...
- tomasjedno
- elektrosvit
- tomasjedno
Před chvílí jsem zapnul pračku, až dopere udělám obrázek boxu aviváže
Co jsem před praním udělal?
Párátkem s ulomenou špičkou jsem pročistil vstupy vody co jsou před zásobníkem
Z předku pračky je nějaké plast. žebrování, to jsem kartačkem očistil, vedle toho je nějaká děrovaná krytka- to celé ale nemá s problémem souvislost. K čemu to tam je nevím.
Oddělal přívod vody z přívodu pračkového uzávěru vody , vyndal sítko a propláchl pod vodou. Vcelku čisté.
Vyčistil sítko čerpadla, když už jsem byl tak aktivní.
Zkontroloval zásobník na prášek zda je dobře složený, včera jsem ho pro kontrolu rozdělal. Tam ale není co zkazit, plasty do sebe zapadnou.
Co dělaly přesně s rozvodem vody nevím, nějak to snad čistily ale vysledkem je lepší tlak vody.