Baterka pro Sony DCR-PC350E
Moderátor: Moderátoři
Baterka pro Sony DCR-PC350E
Problém je, že z NTB.CZ mě odpověděli, že se již nevyrábí. Avacom a Fulgur ji má sice v nabídce, ale spřátelý technik z Fulguru mi řekl, že by se styděl mi ji prodat, je už hodně dlouho skladem. To znamená, že v Avacomu to bude podobný. Nehledě na to, že minule mi z Avacomu dodali tu samou a vydržela ani ne rok.
Netušíte prosím, co v tý krabičce, viz foto, rozměrů 49 x 40 x 24 může být za dva články? Kuchat futrál zatím nechci, ještě asi 15-20 minut kameru i foťák utáhne ale je to stále horší a horší.
Díky
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Podobnú baterku od nikonu čo už vôbec nešla nabiť som rozobral. Integrovaný obvod v nej bol podľa datasheetu procesor s vlastnou RAM aj ROM. Odmeral som články, napätie mali dobré. Na samotné články som pripojil halogénovú žiarovku, pekne naplno vydržala dlho svietiť.
Co třeba zkusit připojit na tu elektroniku úplně vybitou novou baterku a dát to s ní nabít? Pak by se asi napočítala kapacita až do maximálního napětí cca 8,2V. Pak by baterka mohla dávat kameře informaci o maximální kapacitě nový baterky.
Docela by mě zajímalo, jak po vložení baterky do kamery začne probíhat komunikace, protože na nabitý baterce není na pólech + a - žádný napětí.
Našel jsem, že s touhle baterkou je kompatibilní i BTC-FF70. Mají ji i u nás s roční zárukou.