Fluke taky moc katovalo

Problémy s měřícími přístroji, detektory fyzikálních veličin, detektory kovů a další

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
FERYACT

#16 Příspěvek od FERYACT »

Škoda že se musím vyjádřit k problému pomlouvání a házení určité skupiny lidí do koše na odpatky. Uvedu příklad z vlastní rodiny. Moje snacha je zdravotní sestra. Za tu dobu co ji znám pomluvila stovky doktorů,alespoň tisíc chlapů a teď má v ústech všechny vysokoškoláky. Buďte pánové lepší než moje snacha. Ona si léčí komplexy méněcennosti.
Setkal jsem se v práci s doktorem technických věd Hanušem ale to byl bezvadný chlap.
EKKAR

#17 Příspěvek od EKKAR »

To není o pomlouvání. To jsou životní zkušenosti. Lidí co se jako správnej švec držej svýho kopyta a nestrkají rypák do věcí, o kterejch vědí kulový si dokážu vážit, pokud v tom svým oboru umějí a dělají svoji práci dobře. A znám jich dost, včetně takovejch, co mají příjmení opísmenkovaný zepředu i zezadu.

Ale v momentě, kdy oční chirurg nasedne za volant vysokozdvižky nebo se doktor práv začne šroubovákem vrtat v barákovým rozváděči, přecházím do pohotovostního režimu a minimálně se mi otevírá kudla v kapse.

A nejhorší situace nastává v momentě, kdy takovej odborník ve svým oboru na slovo vzatej začne dělat haura v oboru tisíce parseků vzdáleným od toho svýho - v tý chvíli je v blízkým okolí skutečně nebezpečno ...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od ZdenekHQ »

@FERYACT: Víš, vzděláním sobě rovným budu občas nadávat. Protože takto vzdělaný chlap by se měl zamyslet, kde je problém, ne volat do Temelína, ať stáhnou výkon.
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]
lesana87

#19 Příspěvek od lesana87 »

U nás jezdí s vysokozdvižkou doktor filozofie, já s ní taky jezdím, no a co? Na to musí bejt člověk 🤐 s 5 třídama základky nebo co jako? Nikdo před náma neutíká, fabriku nebouráme a náklad to zatím vždycky přežil. :roll:
EKKAR

#20 Příspěvek od EKKAR »

Andulo sakra nedělej ze sebe takovou stračenu, která ten můj příklad není schopná pobrat! Moc dobře víš, jakou situaci jsem měl na mysli!
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
FERYACT

#21 Příspěvek od FERYACT »

Znovu opakuji vadí mi, když je někdo špatně hodnocen jen podle toho, že je inženýr nebo IT, pak mohou být špatní Hogenoti,protestanti,Židé. Dodatečné "tzv"důvody se vždy najdou. Špatným rádcem bývají komplexy.
Podotýkám, že v posledním zaměstnáním jsem chodil v montérkách /los manuelos/ a nestyděl jsem se za to.
p32

#22 Příspěvek od p32 »

Za práci, kterou umíš, tak se stydět nikdy nemusíš. To ostatní je spíše problémem těch, co si myslí o sobě, že jsou přece vyšší třída, ale manuálně umí jen točit jedním kolečkem, pár páčkama, ale když si vezmou do ruky kladivo, tak ostatní raději volají první pomoc.
TAKJAN

#23 Příspěvek od TAKJAN »

Jsem přesvědčen že katovalo. Firma s dlouholetou tradicí nemůže najednou udělat takový úlet. Jak? Jedině snahou uspořit. Kdyby je nechali jako ty vždy předtím, tohle se nestalo.
Odpovědět

Zpět na „Měřící přístroje, detektory fyzikálních veličin“