Mám doma skoro totožnou lampu, už asi 10 let. Ještě pořád svítí, ale jakmile je zima, tak se jí vůbec nechce.
Máš ji už v chalupě, v teple? Pokud ne, tak ji vem do tepla, nech ji ohřát, pak zkoušej.
Civilizace založená na oboustranné lepící pásce nemůže dobře skončit...
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
Tak koukal jsem se na to podrobněji a je tam osmahlý odpor viz příloha nedá se poznat podle barevných proužků jaké je hodnoty, když to skouším tak lampa svítí otázka je jestli bude svítit až to budu potřebovat
Možná strácí kapacitu ten cihlově červený kondenzátor. Mám doma úplně stejnou lampu, moc s ní nesvítím, a přece mi ten kondík vybuchnul. Myslel jsem, že mi to chytne plamenem, tak rychle jsem k zásuvce ještě v životě neběžel. V práci mám variantu s tranzistory, a ta svítí denně 8h už několik let.
Nevim proč,ale od počátku mám k těmhle svitkáčům averzi,možná protože mi připomínaj ty zelený z asijskýho zboží a úsporek.Pokud beru svitkáč,spíš použiju třeba žlutou TC208 než tenhle.Do některýho šmejdu to rvou i místo X2.