To na můj nesmělý dotaz, proč má dotyčnej v kufru kondík drahej jako prase, když akumulátor sám má "kapacitu" desítek tisíců faradů.
"To je kapacitátor pyčo, to tu musí bejt, aby ty zesíky měly dost šťávy! To bys Ty měl vědět vole!"
Moderátor: Moderátoři
lesana87 píše:Já bych na to šla tupě přes kupecké počty, když má být v kondíku stejná energie jako v baterce a budu je nabíjet stejně výkonnou nabíječkou, bude to trvat zhruba stejně dlouho.
danhard píše:Taky mi Lesano pověz, jak tu celou energii z toho kondu dostaneš ?
Mám stejnou zkušenost, ještě doplněnou "digitálním" zesilovačem - protože na škatuli bylo "Digital Power 2000W P.M.P.O. Amplifier", tak jsem se maníka upatlanýho vod barev a laminovací pryskyřice, soukajícího káble do kastle a montujícího tuhle žebrovanou škatuli do útrob faceliftový felichčije (stříbrnej rámeček na masce a hranatý přední světla, pod kapotou kromě VW 1,6 benzín i 1,3 benzín vícebod a VW 1,9 SDi nafta) zeptal, jak to může digitálně zesilovat. Že pokud to je "D"-třída neboli spínanej koncovej stupeň, tak to bych pochopil, ale že nechápu pojem "digitální zesilovač", protože to by znamenalo jedině násobení konstantou. Tudíž odpověď onoho tuzéra zněla "Ty vole to je digitální zesík, protože prostě je digitální!" - a taky jsem z něj víc nedostal. Navíc tenhle nepoužil výraz "pyčo", ale ty "kapacitátory" tam měl rovnou dva - i s pozlacenýma rámečkama kolem modře podsvícenejch displejů ...sinclair píše:Mohu potvrdit, též mi to bylo přesně takto řečeno
To na můj nesmělý dotaz, proč má dotyčnej v kufru kondík drahej jako prase, když akumulátor sám má "kapacitu" desítek tisíců faradů.
"To je kapacitátor pyčo, to tu musí bejt, aby ty zesíky měly dost šťávy! To bys Ty měl vědět vole!"
lesana87 píše:... tak už s tím jdi do prdele.
Pane jo, to se nám tady najednou sešlo dobytečka, div ne jako u jesliček! Nechcete si ještě dát pár dobře mířenejch a roztrhat si před koncem roku vobčanky?danhard píše:...A nebuď sprostá, krávo !