Vkládání zajímavých obrázků II.

Tady si vyzkoušejte tvorbu témat a použití bbkódů, tagů, upload fotek

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
Zpráva
Autor
Hubert_79
Kontaktovat uživatele:

#1051 Příspěvek od Hubert_79 »

Čili když se nějakou náhodou ocitnu mezi hovady, tak se mám chovat jak hovado? Nebo jak?
Frýba a láska zvítězí nad Hemalou a nenávistí!
Celeron

#1052 Příspěvek od Celeron »

No nevím, proč se tady častujete bóžích hovad, podle Guth Jarkovského je u stolu povoleno rukou chopiti se kosti při ohlodávání.
Huberte, je vidět, že jsi nikdy nejedl placky s Doro Wot, to se jinak než rukama nejí ani jinak nedá.
Jirka

Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
EKKAR

#1053 Příspěvek od EKKAR »

Nech vola volem, ten takovej zvostane, i kdyby měl 3x potvrzenou absolventuru kurzu na plemennýho bejka ....
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
Mysteri

#1054 Příspěvek od Mysteri »

100 ludí, 100 chutí.... Treba si najprv uvedomiť, že chuť čapovaného piva robí KRČMÁR. Rovnaká značka môže byť v jednej krčme O.K. a v druhej, o pár metrov, sa z nej poser.iete.... Ale, ako pivár, moje stručné:
V časoch, keď tu ešte nevládol všemocný Brusel a varilo sa poctivé pivko v časoch predprevratových, keď som prejazdil celú ČSSR:
- najlepšie fľaškové boli Krušovice a, samozrejme, čapované tiež.
- z čapovaných bolo dobré pivko aj v Rakovníku (asi rovnaký zdroj vody, ako Krušovice), potom kvasnicové v Pardubiciach,potom miestne v Broumove. A tých miestnych pív som popil dosť, v Čechách takmer všetky O.K. Na Morave to bolo horšie. Sorry. Okrem Radegasta a Starobrna.... Najhoršie pivo z vašich končín, ktoré som pil, bolo to, čo sa začalo čapovať u nás v meste v reštike po revolúcií. Malo farbu večerného chcania, chuť banánových šlupiek a názov Olšavan.... :lol:
Je to však aj o návyku organizmu. U nás, keď som si dal Topvar, tak som mal krátky dosah (a nie len ja), ale ľudia od Bánoviec a Topoľčian, ktorí to píjavali pravidelne, tak O.K. Rovnako naša vtedajšia ,,Ilava", čapované pre nás ako-tak O.K., pre inochotárovcov - samoser. Dokonca, aj fľaškové okolo r. 1986 odrazu nejak skvalitnelo. O pár mesiacov však našli v kadi utopeného cigáňa a keď ho vylovili, všetko dezinfikovali, zas sa to vrátilo do šedého priemeru. :|
A z tých ,,normoBruselských" pív mi chutia fakt Svijany, Starobrno, domov si kupujem plechovky Krušovíc (žiaľ, dosť často je na nich kód, ktorý vravi: Made in Slovakia..., ale to je aj na Kozlovi, Prazdroji). Je to však už taká chuť: Najlepšia zo zlých.... Hlásam heslo: ,,Zabi Brusel, objavíš opäť chuť pív...." :lol:
EKKAR

#1055 Příspěvek od EKKAR »

Na Slovači jsem nejradši pil Bažanta, Šariš nebo Topvar, Smädného Mnícha jsem radši nechával domácím - a jako projímadlo doporučuju Urpín (pivovar Banská Bystrica???) - po tom byla sračka opravdu URPUTNÁ - zkušenosti z konce "osmdesátek" z hospody hned za plotem u dnes už nejspíš zrušenejch kasáren na Podborový ve Zvolenu - nikdo tam neřek jinak než "V přeskoči" (podle "přeskoč přes zeď").
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
JiriTom

#1056 Příspěvek od JiriTom »

Jak asi dlouho se takový obrázek vyrábí...? Tolik vůdcem nadšených lidí najednou ! Nenašel jsem nenadšený ksicht - možná to dítě. Komouši také vyráběli podobné fotky, ale na nich bylo vždy jen pár lidí. 🙂
Je to velká šaškárna a kimčongun je asi jen figurka...
Přílohy
Screenshot_20210909-133349_Gallery.jpg
Screenshot_20210909-133349_Gallery.jpg
termit256

#1057 Příspěvek od termit256 »

Kdyz se na Kima netvaris dostatecne nadsene, jdes do lagru i s celou rodinou.
Tady se pro zmenu tvari nadsene Kim. Co se mu tehdy honilo hlavou nechci radeji doomyslet :-)
Obrázek
josef_novak

#1058 Příspěvek od josef_novak »

Tak už nevypadá, dnes ho ukázali na přehlídce tak o 20 kilo lehčího, asi mu už nestál :)
Celeron

#1059 Příspěvek od Celeron »

JiriTom píše: Nenašel jsem nenadšený ksicht - možná to dítě.

To dítě z toho ještě nemá rozum, netuší že nenadšený ksift je vstupenka do koncentráku.
Jirka

Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Hydrawerk

#1060 Příspěvek od Hydrawerk »

Vzkaz všem teroristům.
(Celej něžnej fotoset je někde na webu fuskator(tečka)com. Hledejte slovo WTC. Ale choďte tam spíše po 22. hodině. Kdyžtak mohu i nějak poslat... )
Přílohy
wtc02.jpg
wtc02.jpg
danhard

#1061 Příspěvek od danhard »

Tak už je jasný, kam se chtěli teroristé opravdu trefit :lol:
ZVUK2000

#1062 Příspěvek od ZVUK2000 »

Hydrawerk píše:Vzkaz všem teroristům.
(Celej něžnej fotoset je někde na webu fuskator(tečka)com. Hledejte slovo WTC. Ale choďte tam spíše po 22. hodině. Kdyžtak mohu i nějak poslat... )

Už jsi najdi ženskou, tuto fotku tu dáváš už podruhé. 8-)
workhard
Kontaktovat uživatele:

#1063 Příspěvek od workhard »

Tak něco pro nás, co už ženskou máme...
Přílohy
alko.jpg
Anamnéza
Anamnéza
Věci,které fungují,se ZÁSADNĚ neopravují...
kokun

#1064 Příspěvek od kokun »

Akože k.u.r.v.a                          Niekedy na zovňajšku záleží - táto žena je p.i.č.a rovnako ako tie nad ňou.

Obrázek Obrázek
Honza - kokúň

#1065 Příspěvek od pepik9 »

Když už se to tak zvrhlo
Přílohy
Makrela.jpg
Makrela.jpg
Zamčeno

Zpět na „Na vyzkoušení“