Intenzivní pulsní světlo Ariane, čip

Poruchy, opravy, rady, návody

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
Habesan
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od Habesan »

Jen a jen o sebeúctě je hlavně to, jestli je někdo dost velký blázen na to, aby chodil do solárka.

Co se chlupatic týče, nikdo mi nevymluví, že jediná účinná metoda je škubání.
Mimochodem, tuhle technologii měli taky ve filmu Kmen Adromeda (v tom původním).
Sháním hasičák s CO2 "sněhový", raději funkční.
(Nemusí mít platnou revizi.)
(Celkově budu raději, když se to obejde bez papírů.)
termit256

#17 Příspěvek od termit256 »

Kup si zarovku za par kacek a blikej si s ni dle libosti.
Vysledek bude uplne stejny. Vcelku spravne s to pojmenoval jako "dojici zarizeni" :-)
Pikofarad

#18 Příspěvek od Pikofarad »

termit256 píše:Kup si zarovku za par kacek a blikej si s ni dle libosti.
Vysledek bude uplne stejny. Vcelku spravne s to pojmenoval jako "dojici zarizeni" :-)

Není to až tak pravda,působí to.Známá nechala v takovém studiu 3500kč a všichni jsme se shodli,že po procedůře vypadá nejméně o 10hodin mladší než je.
vladodyno

#19 Příspěvek od vladodyno »

:D :D :D
ohryzek36

#20 Příspěvek od ohryzek36 »

Co je vůbec za problém? Ať si vyčte tu 1-wire pamět ze "zdravé" hlavice a nakopíruje do vadné s novou výbojkou a experimentuje. Vždyť 1-wire adaptér přes seriový port na PC se dá zbastlit jednoduše a se software také není problém (třeba onewireviewer). Paměť to identifikuje automaticky (ale jak jsem psal - je tam DS2431) a vyčtení, popřípadě přepsání není složité.

Problém bude spíš se sehnáním hexu ze zdravé výbojky (kuchal jsem jenom vadné - funkční rozebírat nebudu) a také asi bude problém sehnat odpovídající výbojky (i když já je nesháněl, tak nevím) - elektronika je docela složitá, takže to asi může neodpovídající výbojku označit jako vadnou a "znefunkčnit ji" (zapsat do paměti na výbojce, že je vadná a ať už elektronika nezkouší do ní pouštět napěťové impulsy, protože by to nemuselo dopadnout dobře).

P.S: jestli někdo na tu věc od Remingtonu shání servismanuál nebo cokoliv s popisem funkce, tak je to marné - i autorizované servisy mají maximálně obrázky s popisem z katalogu a zbytek si musí zajistit (vymyslet, překreslit, odvodit) opraváři sami (což je dnes skoro u všeho) - znám to bohužel až moc dobře...
nik2111

#21 Příspěvek od nik2111 »

Ahoj.dalo sa to nejako opraviť?mám ten ísť problém.kupil som novu IPL žiarovku.a nič.ako vyresetovat ten čip?
fredis

#22 Příspěvek od fredis »

Podívej se na datum.. :roll: :lol: :lol:
Rotor rotuje a stator stagnuje...
Odpovědět

Zpět na „Bílá technika“