Renault Clio II - divné chování přístrojové desky
Moderátor: Moderátoři
A kutilmile - nelituju tě
Zatím díky za rady
Žel, po dojetí skoro do Děčína a zastavení na pumpě se závada opět projevila, čili je to někde jinde. Už mne s těmi "garážmistry" došla trpělivost a asi fakt zajedu do autorizovaného servisu, ačkoli to bude pěkná raketa...
Tak mne napadá, nemá ABS náhodou snímače i na zadních kolech? Připadalo by mi to docela logické...
Mimochodem, může někdo doporučit nějaký dobrý autorizovaný servis v Litoměřicích, Ústí nebo okolí? Já tu vím jen o Jelínkovi a to není žádné terno, ale pokud nic jiného nenajdu, tak jedu k nim. Jak říkám, už mne ty pokusy stály docela dost a výsledek je stále nefungující auto, nebo spíše blbě fungující. Je fakt super pocit, když se jede bez tachoměru a když se při jízdě mění odpor řízení (to jak si auto myslí, že stojí a tak přidá na posilovači řízení).
rnbw píše:Hlavne najdi niekoho, kto pred bezhlavym vymienanim pozrie do tej diagnostiky, ktore koleso to robi...
Proto se ptám na ten autorizovaný servis. Tam by to mohlo být o něco lepší, ačkoli si iluze také nedělám. Nicméně je pak na práci a věci alespoň záruka ze zákona a to se také může hodit.