Pekárna UNOLD BACKMEISTER 8650 - nejede motor

Poruchy, opravy, rady, návody

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
FerdaEN

#16 Příspěvek od FerdaEN »

Byla tam přesně ta co psal Zaky: SF152E na 157°C, 10A 250V
Tomu se nejvíc přibližuje https://www.ges.cz/cz/tepelna-nevratna- ... 01017.html[/url]
Eleman

#17 Příspěvek od Eleman »

No tak ji tam dej a nešpekuluj.
Jestli uvažuješ o tom dát tam na 320℃, tak to to můžeš rovnou natvrdo propojit a ještě ušetříš za tepelnou pojistku :prst:
Člověk se celý život učí jenom proto, aby ve stáří všechno zapomněl.
„Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl. A když kouká, aby byl, a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“ J. Werich
Zaky

#18 Příspěvek od Zaky »

Vzhledem k tomu, kolik stojí náhradní řemen na Ebay a kolik v ČR budeš stejně čekat na řemen, tak můžeš čekat i na pojistku. Pokud to nemáš daleko do Prahy, tak já jich koupil 10 a klidně se podělím. Ale posílat se mi to zrovna dvakrát moc nechce :-)
Krátce před tím, než se to rozbilo, tak to ještě fungovalo...
FerdaEN

#19 Příspěvek od FerdaEN »

Díky za nabídku, jsem také z Prahy takže bychom se mohli dohodnout.
K těm řemenům. Ani na eBay nejsou zrovna levné. Dopátral jsem se, že potřebuji řemeny 8×420 a 8×573. Počet zubů neznám, ale mohly by se hodit náhradní řemeny k nějaké pekárně od ETY nebo jiného výrobce. Mám dojem, že v této oblasti výrobci rádi "opisují" a používají osvědčené komponenty jenom tomu dají jiný design. Má někdo nějaký nápad? Díky předem
Zaky

#20 Příspěvek od Zaky »

Ano, střeva pekáren jsou totožná, tady máš ten delší: https://www.ebay.com/itm/537mm-Kitchen- ... 2749.l2649 Já ho kupoval v lednu za USD2, nějak to notně podražilo.
Krátce před tím, než se to rozbilo, tak to ještě fungovalo...
otakarv
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od otakarv »

Zaky píše: Já ho kupoval v lednu za USD2, nějak to notně podražilo.

Já nakupuji na Aliexpress a také jsem postřehl nárůst cen. Například 9.1.2020 za žárovku jsem dal 1,44€ a nyní stojí 1,74€, za bezdrátový zvonek 5,73€ a nyní stojí 6,36€.
Ono to může být i kurzem měn ale také počítám že na to má vliv ten koronavírus. :nevim:

Já ale každopádně vždy nakupuji přes tuto aplikaci a oni mi vždy vrátí určité procento z ceny nakoupeného zboží. Jsem tam registrovaný půl roku a již mám něco přes 50€. Kromě Aliexpressu tam je spousta dalších obchodů které vracejí peníze z nákupů.
alkom01

#22 Příspěvek od alkom01 »

Možná by se dalo něco najít i zde: https://www.mateza.cz/e-shop/remeny/remeny-ozubene-hnaci-nekonecne ,nebo v nějaké jiné firmě s podobným sortimentem. Sháněl jsem řemínek k enkodéru na CNC frézku HAAS, orig. řemínek od servisní firmy stál kolem 1kKč bez DPH, v Mateze mi ho "ukrojili" za 90 Kč včetně DPH!
Pivo v přírodě ničím nenahradíš!
Odpovědět

Zpět na „Bílá technika“