Mikropájka ERS50
Moderátor: Moderátoři
EDIT: psal jsem stejně jako minule na adresu sagat-z@seznam.cz
-
petrfilipi
Když chceš nějaké díly na ERS50 nebo hned celou ERS50/100, zkus napsat poptávku na adresu "filipi.josefzavinacseznam.cz". On je tedy taky bere od Sagata, ale aspoň zjistí co a jak a dá Ti vědět.
Petr Filipi
Edit - děkuji za upozornění na spybooty a jiné potvory.
BTW: být tebou odstraním tu mailovku z tvého příspěvku, jinak na ni bude chodit spam od spambotů
Jinak ještě jsem si všiml že je teď vystavená na Aukru nejspíš přímo panem Zídkou, jako bydliště prodejce je totiž uvedena Skuteč. Zvláštní je, že na maily neodpovídá, telefony nebere, ale aukce vystavuje.
Přinejhorším koupím asi SL-10, no
EDIT: tak reakce pana Filipi byla velmi rychlá a podařilo se mi získat alespoň 50W. Říkal, že výrobce nestíhá, že ještě chodí do práce a valí se na něj objednávky od velkoobchodů. Nechápu když toho má tolik proč do toho nejde na full time
V torzu té repasované ERS (Lipt Hrádek) sem taky našel domontovanou desku s 4 výkonovými odpory (serioparalel 4x100k). Hádám, že přes to bylo vyvedeno uzemění. Zřejmě to má být ochrana proti zavlečenému napětí z PE, tušíte někdo, jestli to bylo originál? V té druhé (Sagat) to myslím osazeno není..