No a co to je horkovzduch pistole na baterky? A není to žádnej ujetej nedomyšlenej PRCák ale celkem renomovaná Makita DHG180ZK. Zvláštní je, že jsem nikde nenašel jakej má výkon a jak dlouho dokáže těch 550℃ horkýho vzduchu dávat.Milan_F píše:Fakt genitální nápad udělat topení na baterky.
18650 članek 3.7V na 3V
Moderátor: Moderátoři
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Já se na nic neptal, chytráku. Já konstatoval.EKKAR píše:Jednoduchá odpověď. Na baterky není topení, ale jeho regulace.
No my o voze, ty o koze.Celeron píše:No a co to je horkovzduch pistole na baterky? A není to žádnej ujetej nedomyšlenej PRCák ale celkem renomovaná Makita DHG180ZK. Zvláštní je, že jsem nikde nenašel jakej má výkon a jak dlouho dokáže těch 550℃ horkýho vzduchu dávat.
- Hape
- Kontaktovat uživatele:
Podle mně by měla být otopná tělesa spočítaná na tepelné ztráty místností a podle jejich zamýšleného účelu a teplota topné vody regulována podle venkovní teploty. Termostatické hlavice by měly zasahovat do topení až při tepelných ziscích místností při slunečném dni ze slunce nebo z nějaké činnosti v místnosti, třeba vaření nebo sledování velké TV a na to stačí hlavice obyčejná, nevytuněná baterkama. Nějaké šukání s teplotou sem a tam během dne se snad nemůže vyplatit oproti ustálenému stavu. Úsporu bych viděl až při snížení teploty při dlouhodobější nepřítomnosti.
Promiň, že jsem pouze konstatoval, že některý baterkově napájený zařízení jsou nesmyslná ∏čovina.Milan_F píše:No my o voze, ty o koze.Celeron píše:No a co to je horkovzduch pistole na baterky? A není to žádnej ujetej nedomyšlenej PRCák ale celkem renomovaná Makita DHG180ZK. Zvláštní je, že jsem nikde nenašel jakej má výkon a jak dlouho dokáže těch 550℃ horkýho vzduchu dávat.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!