2 dni ma este bolel loket az kdesi v pleci,a kedze bolo asi 01.00 tak som radsej zaplnil izbu samymi pi*ami a ku*vami a isiel spat
Potriasla mi rukou - priateľka elka
Moderátor: Moderátoři
- zdenoeddie
- Kontaktovat uživatele:
zdenoeddie píše:Mne sa stalo ze ked som staval elektronkovy zosik,tak som si pekne chytil vyvody nabiteho kondiku 500u/500V......
2 dni ma este bolel loket az kdesi v pleci,a kedze bolo asi 01.00 tak som radsej zaplnil izbu samymi pi*ami a ku*vami a isiel spat
Tak tomu říkám správně cílená a aplikovaná "vakcinacie"
Docela slušný "Bordel"
- zdenoeddie
- Kontaktovat uživatele:
- Ivan_Ryger
- Bydliště: Jára Cimrman- "Uppsala, Uppsala,... tam jsem taky nebyl"
To se provádí svépomocí - buď induktorem na kličku, nebo nějakým vn trafem z televize - princip "Vyděržaj, pijaněr!!!"...
stále lepšie je, keď vám ruka trhne, akoby ste zostali držať ako hluchí dvere... Známeno raz takto chytil vypínač, ja som sa len čudoval, že čo tam tak tancuje, o chvíľu v ten najsprávnejší moment mi došlo, že asi to nehrá... Pchal ta oba ruky.
mtajovsky píše:Mě taky elektrika vyučila. Na jedné brigádě se tahaly VN kabely a po uložení se orientačně pomocí Megmetu 2500 zkoušely. Teoreticky samozřejmě každý ví, že VN kabel má kapacitu a to velmi kvalitní. Ovšem šedivá je teorie, že ...
KUA, tohle by bylo potřeba aplikovat jako vakcinaci vodičů proti Hnědočeským přemisťovatelům kabeláže (a barevných kovů obecně) v časoprostoru...
A kutilmile - nelituju tě
Peterseal píše:Raz som pri upratovani nasiel fotak s bleskom,sestra ho zapla a nabila blesk a ja som o tom nevedel,otvorim ho,omylom siahnem na ten kondik a taka rana![]()
![]()
No odvtedy si davam pozor na kondiky
To myslíš jako na všechny kondíky
A kutilmile - nelituju tě
Před třemi roky, když jsme připravovali plazmový hořák pro Japonce a zapojovali několik ovládacích rozvaděčů, tak v jednom bylo potřeba vyměnit stykač. Bylo to napájené z velké bedny, tzv. "Vodní hospodářství", měl jsem to vypnuté jističem do toho rozvaděče.
Ale přijeli softwaráři a něco tam šli nastavovat a zapli mi jistič, což jsem nevěděl a vesele jsem si vyměňoval stykač a najednou rána a záblesk, akorát vedle ukazováčku...no dostal jsem jí stejně a v nehtu byla vypálená dírka a byl pěkně začuzelej. Lekl jsem se a nadával jsem jako špaček a oni byli vyvalení co se děje