LG 32LD650 Zpomalený zvuk i obraz.
Moderátor: Moderátoři
Zvaty, taky by mě zajímal typ a stav toho Samsunga. Pokud prohraji, můžeš si tu LG snadno reflowovat nebo reballovat. jinak má perfektní obraz. Já moc rád samsungy nemám, ale přece kvůli mně nebudeš shánět kvalitní TV, jako jsou všechny LG.
A nabízet zmíněný no name Samsung, i když přibližně vím, o který se jedná, za můj sice také "trubkový" konkrétní FULL HD LG nepovažuji za rovnocennou sázku. I když těch Samsungů, co popisuješ, je jen několik typů, a mám celkem přehled, oč jde. Několik mi jich prošlo rukama.
Minimálně některé z těch, co připadají v úvahu, jsou úplně k ničemu bez konkrétního ovládače. Ale já jsem sice nenabízel ani nenabízím k LG ovládač, ale tento umí většinu funkcí i bez ovládače, a funguje na spoustu typů ovládačů k LG televizi. Neber to ve zlém, ale vsadit musíš jen podobný rovnocenný LG, když se chceš sázet. Samozřejmě předpokládám nefunkční. opravitelný. Ale pokud se vsadíš, počítej s tím, že s největší pravděpodobností prohraješ.
Takže, ukázalo se, že je to tak, jak jsem psal. Bohužel ale nevím, co s tím krámem teď budu dělat. Slovo dělá muže a závazky z prohrané sázky se musí plnit. Vsadil jsem slušnou kvalitní televizi LG s FHD rozlišením, funkční s vadou obrazu. Místo toho mi byl nabízený šrot, pro mne absolutně k ničemu. V současné době mám tří podobné, ale funkční, TV a čtvrtou jsem daroval kamarádovi. Leží mi tu, mají pouze SD rozlišení. Jsou v podstatě neprodejné, a nechce se mi investovat ani stovky korun do ovládačů, a bez ovládače nejsou k ničemu.
Předpokládám, že se Zvaty zachová jako chlap.