Sony Xperia, neuznaná reklamácia
Moderátor: Moderátoři
- Premekapac
To passion: Omlouvám se, vlákno jsem četl, ale nějak špatně jsem pochopil, že se nebavíte o Nokii C5. Beru proto zpět... Jinak o tom mikrofonu a oxidaci to obecně platí...
Přemek
Proč když ty nemáš problémy v cizině, proč je mají lidi tady? Myslíš že je to servisem? Můžu tě ujistit že tam, kde jsem dělal (a dělal jsem značku, která má dnes největší podíl na trhu), byly jasné instrukce od lokálních zastoupení dané značky co se týče posuzování reklamací. Nenapadá tě spíš to, že si z nás výrobci dělají dojnou krávu? Že jsme méněcenný trh, na kterém si můžou dovolit víc prasečin?
Bylo to tu už kdysi, kdy podle bulletinů výrobce se měly určité typy telefonů s jednou technologickou vadou (špatné podtmelení BGA obvodů) měnit za SWAPy, ale lokální zastoupení této značky zároveň poslalo instrukci, že neproplatí víc jak 5% SWAPů z celkového objemu zakázek. Přitom těchto telefonů byly mraky...
Hele, žij si na fórech, já ti to nebudu zakazovat. Jen se ti snažím naznačit, že realita bývá trochu jinde...
Přemek- kdysi jsme reportovali na Nokii Fault Code OX (myslím 470), za ten se platilo asi 200kč bez DPH. Ale to uže je dlouho. Jak to má dnes ošetřeno Arvato, to se asi nedozvíme...
Hydrawerk- Siemens byl obrovský bordel, to nemohlo dopadnout líp. Se divím, že se tak dlouho udržel. A ta ostuda, až to prodali Benqu a ten zjistil jak se věci měly v divizi MT
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
- Premekapac