Zdravím všetkých...Neporadí niekto s OTF-kou? U tejto telky asi tri min. po zapnutí nepravidelne preblikáva obraz resp. nepravidelne zatemňuje, stým že vobraze sa nepravidelne (vačšinou okolo stredu obrazu) sa objavuje biela čiarka dlhá nie cez celý obraz. Ďalej obraz nepravidelne asi v dolnej štvrtine zakmitáva do strany (akoby nedržalo synchro) a navyše sa tam objavil asi 10cm široký pás v dolnej časti obrazu. Po troch minútach je ok až na to zatemnenie. Pôvodne TV vôbec nefungoval ( vadný C109, BU508, C404.) Toto všetko sa objavilo po nabehnutí TV. Vymenil som všetky elity v H/V- rozkladoch a premeral som kondíky- sú ok, ďalej som vymenil kondíky v zdroj,i aby som vylúčil zákmity zdroja. Nakoniec som vymenil aj TDA8350 no stále je to bez zmeny. Skonroloval som kondíky okolo procesora - sú ok, napájanie je ok, zákmity sa prenášajú aj na zdroj keď je zaťažený rozkladmi, bez je to ok. Predošlý opravár vymenil aj procesor, ale vraj závadu neodstránil. Ďalej sa vôbec nedá vstúpiť do servisného menu. Ak sa nemýlim malo by to byť "62" podržať 6 sek. Nestretol sa niekto s niečím takým. Uvítam každú dobrú radu. Vďaka všetkým.