Politý, nefunkční DO Philips
Moderátor: Moderátoři
- otakarv
- Kontaktovat uživatele:
Politý, nefunkční DO Philips
Když odlepím tu folií zda jí opět půjde nalepit nazpět.
Opravoval jsem podobný politý ovládací panel, musel jsem ty fólie od sebe oddělit, umýt a vysušit všechen bordel. Strašná pakárna, navíc se na některých místech udělaly svody a odstraňoval jsem je brusnou pastou. Na několika místech jsem musel obnovit přerušené spoje, inu elektrochemická koroze.
Pokud je to ten typ s nerezovými prohnutými terčíky, co "cvakají", pak ano. Ale toto je tuším poze fólie s nanesenou vodivou vrstvičkou.rnbw píše:Folia pojde nalepit. Keby nesla, tak sa da nahradit lubovolnou samolepiacou foliou alebo aj paskou.
Asi budu zoxidovane tie plechove kolieska a kontakty pod nimi. Streknut napr. Kontakt 60, chvilu nechat posobit a jemne oskrabat. Pozor, aby sa sprej nedostal na foliu - rozpusti lepidlo.
- otakarv
- Kontaktovat uživatele:
Je u mě doma přijela pro nějaké věci tak jsem jí nechal přečíst vaše odpovědi aby mi věřila. Ona ale hlavně moje žena když něco tvrdím já tak tomu nevěří a musí jim to potvrdit někdo nezůčastněný pak je vše v pořádku.
- otakarv
- Kontaktovat uživatele:
Každopádně děkuji všem za poskytnuté cenné rady pro příště.
to je produkt rozkladu silikónovej gumy tlačidiel, vplyvom tepla a vlhkosti, najhoršie je, keď si niekto diaľkovým ovládačom ťuká popod nos a funí do neho. Inak podobne sa rozkladá aj teplovodivá podložka na mainoch LG TV, až tak, že to vyteká okolo konektorov vzadu na TVMiraSt píše:..pouštěla nějakou tekutinu...