je tam návod jak stáhnout kompletní návod, jde to, už jsem si ho stáhnul, ale stejně z toho zatím moc moudrý nejsem. Snad se tím prokoušu dřív než tu meteostanici rozšlapu.Tento dokument je zkráceným tištěným vydáním kompletního návodu k obsluze
Měl jsem a zatím ještě mám meteostanici Solight TE76 a používal jsem ji hlavně ke sledování teploty v lednici co byla na chodbě o patro výš - skladujeme tam léky co jsou dost citlivé na skladovací teplotu. Ale nedávno nějak přestala měřit teplotu senzoru co byl v lednici a neměří ani když ten senzor dám těsně k meteostanici - ještě s tím polaboruji.
Napadá mne, nedaleko od nás dokončili rekonstrukci bytovky - nainstalovali teplotní izolaci, venkovní žaluzie do oken, nevím co ještě, je možné, že tam dali i něco bezdrátového co ten signál ze senzoru zahltí. A senzor u nové meteostanice z lednice moc spolehlivě nevysílá. Nešlo by nějak ten signál zesílit, třeba namotat kolem něj pár závitů izolovaného drátu, vyvést z lednice a kus ho nechat viset volně?