LCD OR PLAZMA
Moderátor: Moderátoři
LCD OR PLAZMA
Co doporučujete lidi?
P.S.Mám zkušenost z plazmou.Používáme ji v naší firmě jako zobrazovadlo pro jeden systém.Je fakt ,že je tam non stop puštěn statický signál.Ale po měsíci provozu pokud přepnu na jiný navolený vstup ,tak je všechno v HAJZ.. Nedá se na to dívat a podle servisu s tím nejde nic dělat.Komlpetně jde vidět ten statický obraz pod jakoukoliv scénou!!!Zkoušel jsem přehodit zobrazení na opačné na 24 hod.Nepomohlo.Jde o LG a bohužel to nemá to zahřátí a okamžité schlazení toho plynu jako modely od Samsungu.A stejně si nejsem jist jestli by to pomohlo...
- jezevec
- Hlavní moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Porovnej si pořizovací cenu, provozní náklady, možnost záruční a pozáruční opravy (abys to nemusel vozit někam 100km daleko), ceny pozáručních oprav, životnost, kvalitu zobrazení a vyjde ti jednoznačně klasika 100Hz.
re:
S hmotnostou 49kg ale je to poriadna telka. Ked som ju kupoval bol to obchodný BOOM a vysla ma na 22000Sk (kupena r. 2005)
tolko odo mna.
- jef111
- Kontaktovat uživatele:
www.sigmaphon.cz
Vypalování statických bodů je pokud vím vyřešeno životností panelu už na cca 6let(což je co se týče vývoje TV až kam).
Jediný, nad čem bych pátral je oblast, kde má být plasma, či LCD použita, taky je to trošku rozdíl v uhlopříčkách a hlavně, co od toho dotyčný čeká(na hokej se dá koukat i v hospodě
Já mám tak čas někdy kouknout na hokej a miluju šipky.Hraju to už dlouho a jak to běží na eurosportu ,tak to nahrávám.To můžu.Jinak pro mně je to k ničemu.
- jef111
- Kontaktovat uživatele:
www.sigmaphon.cz