DVD to MPEG nebo MPG
Moderátor: Moderátoři
DVD to MPEG nebo MPG
- jef111
- Kontaktovat uživatele:
Ten program Ti nejspíš změnil jenom tzv. "kontejner" ve kterém se nachází komprimovaný formát obrazu který byl vytvořen kodekem.
Samozřejmě můžeš přehrát jakýkoli formát videa vytvořený jakýmkoli kodekem, i když není v odpovídajícím kontejneru (hlavní ukazatel kontejneru je přípona souboru) pokud je tvůj přehrávač ten kodek schopen použít a má jej. DVD video jsi nemohl nikdy tak rychle překódovat do klasického DivX (bývá v kontejneru např. AVI), leda že by jsi měl ten nový 32 jádrový procesor co s ním teď Intel experimentuje
Ten výsledný soubor asi nebyl o moc menší než původní MPEG2 na tom DVD, co?
www.sigmaphon.cz
proel64 píše:Teraz som to trocha nepochopil do akeho mpegu si prevadzal dvd?Ved dvd format je mpeg2.Staci ked prepises koncovku vob na mpeg a uz to prehras
napr.na media playery
Mam Klasicke vypalene DVD s jednotlivymi VOBy a potrebuji z nej jeden soubor mpeg kvuli prehravaci MP4. Ten Ulead to prevedl za chvilicku
Ulead VideoStudio 9
grafit píše:Zdravím. Mám súbor s príponou mpg. Potrebujem ho editovať v Ulead VideoStudio 9, ale súbor v ňom nemá zvuk. Pritom prehrať ide aj vo WMP aj vo VLC, a všade tam zvuk má. Vo vlastnostiach tieto prehrávače vypisujú, že záznam je vo formáte MPEG-1. Ale Ulead vypisuje, že tam zvuk nieje. Dá sa s tým niečo robiť? Ďakujem.
Ulead VideoStudio jsem nemel zrovna zcela ofiko a take mi tam vice veci neslo a tak jsem se vratil k DVD Movie Factory a to maka OK. Cili poradit neumim. Tu nefunkcnost jsem prisuzoval cracku, ale treba je to jinak.