finlux 71v102
Moderátor: Moderátoři
finlux 71v102
- Přílohy
-
finlux.pdf- (623.37 KiB) Staženo 310 x
-
Návštěvník
Re: finlux 71v102
- jef111
- Kontaktovat uživatele:
www.sigmaphon.cz
-
Návštěvník
jef111 píše:Mě se to jeví spíš jako sekundární spínaný regulátor pro napájení ŘKS. Ta cívka Lk2 nemá zrovna malou indukčnost, proto předpokládám, že se v ní bude indukovat napětí při spínání toho Tk10. Napětí sice není usměrněné, ale myslím, že zapojení bude impulsně doregulovávat napětí pro ŘKS, synchronizovaně s buzením řádku. Chtělo by to znát průběh č. 38.
Ahoj jefe na to jsem si myslel také , ale nenašel jsem nikde snímač odchylky , ani ref. napětí . Tak jak by to regulovalo . A včil mudruj . Zdravím Ivan
- jef111
- Kontaktovat uživatele:
Myslím, že to může být klidně vývod č.10 VN trafa. Regulátor nemusí mít přímou vazbu, podle mého názoru je dost pravděpodobné, že to bude na sekundáru. Vždyť právě průběhy sekundárních napětí nejvíc kopírují zatížení.
www.sigmaphon.cz
-
Návštěvník
jef111 píše:TO:Ivan
Myslím, že to může být klidně vývod č.10 VN trafa. Regulátor nemusí mít přímou vazbu, podle mého názoru je dost pravděpodobné, že to bude na sekundáru. Vždyť právě průběhy sekundárních napětí nejvíc kopírují zatížení.
Ze st. konce trafa se dostaneš do řízení diod. mod. . To už používala TESLA . Je to komp. rozm. v záv. na int. jasu a také se to používá jako ECL báně . Tranz. v modr. poli jsou ochr. . Prostě jako stab. mě to nechce "chodit" z výše uvedených důvodů .
Zdravím Ivan