Nemáte někdo servisní manuál k tomuhle rádiu? Když připojím +12V na vstup "ze zapalování", panel se otočí a displej jen tak slabě "žhne" a nejsou na něm žádné znaky... Když jsem panel demontoval, mechanika se otočila a displej se rozsvítil už normálně, včetně podsvícené čudlíků ale běhají po něm podivné znaky... Zajímavé ale je, že občas popmůže reset a pak je displej v pořádku. Chyba se vyskytuje jen sporadicky. S panelem přišroubovaným k mechanice se ani k těm paznakům nedostanu Naprosto nechápu co se děje...
99% přerušuje plochý vodič pro otáčecí panel.Beru je od kenvuda a stojí podle modelu cca 250-1200 kč.859 jsem prodal asi 20ks je to supr model na tehdejší dobu.Po 5-10 lety provozu je to běžné.Děláme je běžně.
Na 99% je to ten páskový vodič. Mě se stalo ,že se panel otočil a z počátku dispay zobrazoval všechny funkce ,akorát ,že už nešlo ubrat třeba volume a některé tlačítka nereagovala,vada byla právě v "kšandě" spojující display s hlavní deskou.. Většina modelů od řady 705 až po 959 používá stejný typ "kšandy" Cena cca 300.-Kč Za 200.- je Tvoje. Mám novou,akorát mé KRC859W má jiný problém (BA3917)
Ano dá se koupit ,dokonce je i náhrada v podobě BA 3918, akorát s prohozenými vývody a třetinovou cenou,jenže můj problém asi bude i někde jinde,došlo neštastou náhodou k přepolování a dávat více ,než 600.- za materiál se na tak "starý" model nevyplatí... Při dnešních cenách.. I když je to stará poctivá a kvalitní práce...
Já mám KRC858W a problém jsem měl stejný.bylo to páskovým vodičem.Nešlo ubrat volume,ani vypnout rádio.Pak sem pásek opravil a jak se zas pokazil měl jsem rosypané znaky na displeji.Nový pásek jsem koupil u www.ame.cz.Asi za 300kč.Schéma ke KRC858 mám.
a kdybych ti poslal peníze na účet, poslal bys mi "dopis" ? Taky si myslím že by to mohlo být tím kabelem... Jak jsem ho vytáh víc, rádio poměrně "fungovalo" Mimochodem - nějaký tip jak ho tam namotat zpátky? Mám totiž trable - zapomněl jsem kolik na tý osičce bylo otoček a jestli byl kabel od desky na osičku přiveden "shora" či "odspoda"...
óóó, díký pánové, je to ten kabel Teď už jen počkat jak se JeeL vyjádří Je to fajn rádio, dostal jsem ho zadarmo a líbí se mi... Na tom kabelu to poškození skoro není vidět, ale jak jsem oškrábal lak až na měď a zkusmo to přejel cínem, funguje vše jak má... Ale přecejen dám novej kabel že