LCD monitor philips.nenabehne
Moderátor: Moderátoři
LCD monitor philips.nenabehne
-
PowerChip
LCD
Potreboval bych proto jeho katalogovy list, sice jsem vyGoogloval pouze jeho necenne fragmenty, ale ty nejsou vubec pouzitelne.
Ocekavam, ze se zde objevi nejaky chytrak, ktery bude tvrdit ze vypina automatika, anzto je invertor silne namahany a proto vypina. Takovou radu ale neberu.
Smrcek
mi-ro píše:Invertory jsou zpravidla dva pro dvě trubice. Jeden neběží a protože to má zpětnou kontrolu obou dvou, řídící obvod to odpojí.
Tady v tomto kousku je jen jeden menic, jeden trafak ale dva konektory. Na vystupu je VN rozdelene dvema 39pF kodanama do dvou konektoru jdoucich kablikem do panelu a pak je tam jeste 15pF, ktery se vraci na maly trafko a otud se bere zpetne vzorek na io BIT....
madyyy píše:Ahoj potrebujem radu.tento 15 palcovy monitor po zapnuti len na cca 3s zapne a potom sa hned vypne.ale len podsvietenie lebo signal na pozadi vidno.v invertore som nasiel jeden nafuknuty kondik ten som vymenil ale aj ostatne na doske.co by to mohlo byt dakujem.este poznamka ze ked sa zapne na tych 3s tak nema pekne farby ale tak do cervena
Ahoj,
chcem sa informovat, ako si poriesil spominany problem.
Dik.