SAT od Digi TV

Poruchy, opravy, tipy, triky, servisní menu

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
MOTOROLA

SAT od Digi TV

#1 Příspěvek od MOTOROLA »

Zdravím všechny.Mohl by mi prosím vás někdo poradit,proč není přijímač schopný udržet naladění jednoho transponderu? Mám ho připojený na dvě paraboly 1 - ASTRA 1 a 2 - INTELSAT 1002.Pokud chci sledovat z Astry program BahnTV 12633MHz 22000SR 5/6FEC tak to musím pokaždé ladit.
Po přepnutí na Intelsat a vrácení na Astru se mi programy z tohoto transponderu smažou. Ostatní drží v paměti jak přilepené a některé mají i menší sílu signálu než ten problémový.Myslel sem že je problém ve firmware ale po aktualizaci je to stejné.Při použití přijímače HUMAX,který se prodával pro CSLINK je vše bez závady takže chyba mezi komunikací přijímač->relé->paraboly není.Dost lidí má názor na přijímače DigiTV né zrovna pochvalný a tak prosím,zda mi můžete někdo poradit kde se může chyba nacházet.Předem moc děkuju za sebemenší radu.
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od ZdenekHQ »

Nebude to dělat nějaká automatika ladění ? (v tom případě např. zkusit v nastavení vložit na kmitočet "info" kanálu nějakej nesmysl).
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]
miroja

#3 Příspěvek od miroja »

Pravdepodobne to predsa len bude FW. Podobne sa to zacalo spravat priblizne od novembra minuleho roku (ked sa plosne aktualizoval FW) aj ludom, co si dokupili motor a pozerali FTA programy z inych druzic.
RadekB

#4 Příspěvek od RadekB »

Je to zkur venej (pardon) firmware. Vetsinou funguje tento postup :
- dej tovarni (neupravene) nastaveni
- po naladeni programu DIGI nelad nic dalsiho, ale v 1.menu dej posledni volbu a zde najed na Dynamicka aktualizace a dej ZAKAZAT.
- potom si setrid programy a dolad dalsi druzice. Dulezita je ta1.volba a to udelat tovarni nastaveni !
Naposledy upravil(a) RadekB dne 01 kvě 2008, 08:13, celkem upraveno 1 x.
RadekB

#5 Příspěvek od RadekB »

Jinak to neni prijimac ale nejvetsi krumpl co me prosel rukama. Poruchovost blizici se 40procentum z nekterych dodavek i vyssi (samo DIGI priznalo 30)
Onkyo

#6 Příspěvek od Onkyo »

Urob to ako ti káže Radek B a budeš mať pokoj. :lol:
MOTOROLA

#7 Příspěvek od MOTOROLA »

RadekB píše:Je to zkur venej (pardon) firmware. Vetsinou funguje tento postup :
- dej tovarni (neupravene) nastaveni
- po naladeni programu DIGI nelad nic dalsiho, ale v 1.menu dej posledni volbu a zde najed na Dynamicka aktualizace a dej ZAKAZAT.
- potom si setrid programy a dolad dalsi druzice. Dulezita je ta1.volba a to udelat tovarni nastaveni !

Děkuju Vám chlapy všem a hlavně tobě RadkuB.Ušetřil si mojí nervovou soustavu velkým otřesům, protože mít po ruce toho packala,kterej to vyrábí tak mu s tím aparátem rozštípu palici a mozek hodim psům.Ovšem pokud by nějakej měl.Podle kvality výrobku se nezdá že by dotyčného hlava něco obsahovala.Díky,díky,díky. :wink: :agree:
RadekB

#8 Příspěvek od RadekB »

OK, u teto sluzby nejde o kvalitu (niceho) ale jen o kvantitu a nizkou cenu. Tomu je podrizeno absolutne vse.
Odpovědět

Zpět na „DVD, VHS, SAT “