Čo to je za IO?
Moderátor: Moderátoři
Čo to je za IO?
Pin 1 je napájanie = 5V a pin 10 je na nastavenie výst. 3,3V.
- Přílohy
-
2003.png- (9.25 KiB) Staženo 186 x
Mirda píše:Podívej se sem: http://pdf1.alldatasheet.com/datasheet- ... /2003.html
Pozor, to je tranzistorové pole a ne PWM kontrolér...
Killroy
Inak podľa mňa si to skúšal správne - pin 14 je ten, ktorý sleduje a "drží" výstupné nap. Iba u tohto IO je fcia chybových nastavení ďaleko citlivejšia, než u 494. Mám pár zdrojov s týmto IO, ktoré pri dobrých súčiastkách tvrdošijne odmietajú spustiť. Už som všetko podstatné i nepodstatné premeral a nič. Jediná možnosť ma napadá odpjiť všetku kontrolu a nastaviť potrebné napätia na pinoch tak, aby aspoň nabehl. Potom už sa s tým dá pohrať.
rolyty som z 330 zväčšil na 680MF,výstupmý filtračný pre 12V som dal z 1G na 3G9,a vymenil som všetky diody na sek.strane za 20A.SBL2040.Premerané.No teraz sa mi aj pri malom odbere hreje tento chladič tak že na ňom neudržím ruku.Nemyslím si že je to tými diodami ale podozrievam zväčšenie kapacity elektrolytov.Nemáš s tým skúsenosti?
Alino píše:No Jandu je to poriadne zvláštny IO.Ak sa ti podarí poslať schémy budem rád.Inak neviem či som spravil dobre.Vstupné elekt
rolyty som z 330 zväčšil na 680MF,výstupmý filtračný pre 12V som dal z 1G na 3G9,a vymenil som všetky diody na sek.strane za 20A.SBL2040.Premerané.No teraz sa mi aj pri malom odbere hreje tento chladič tak že na ňom neudržím ruku.Nemyslím si že je to tými diodami ale podozrievam zväčšenie kapacity elektrolytov.Nemáš s tým skúsenosti?
Jestli jsi dal SBL2040 i na 12V větev, tak ti hoří ta SBL2040 na 12V větvi, protože je na ní moc velké napětí a lavinově se proráží.
Otázka deklarovaného výkonu je na samostatné téma