Programátor eeprom 93C46
Moderátor: Moderátoři
Programátor eeprom 93C46
Vyzkoušel jsem už asi 5 návodů co jsem našel jednoduchým zapojením na LPT,je i tady na foru někde a nedaří se mě zápis žádným programem ani programátorem na eeprom 93C46.Už jsem to zkoušel i na jiným PC že to třeba je tím že mám moje PC nataktovaný ale stejně to nešlo.
Díky za radu kdyžtak.
Možná tam najdeš odpověď na to, proč ti nefungujou programátory.
honza_jan píše:Prostuduj si tohle: http://hw.cz/Teorie-a-praxe/Programovani/ART1044-Primy-pristup-na-IO-porty-pocitace-pod-Windows-2000-XP.html
Možná tam najdeš odpověď na to, proč ti nefungujou programátory.
No ostatní eeprom co jsem programoval přez PonyProg a i ICprog jsem nahrál v pohodě ale tahle mrcha 93C46 nejde ani jedním co jsem složil podle návodů.U posledního co jsem dal obrázek při zápisu bliká ta ledka a pak napíše chybu zápisu a konec.Tenhle je na COM port a ty co jsou na LPT se po spuštění třeba kousne soft,nebo až když dám zápis,ledka ale blikala taky při čtení i zápisu.Nezapíše ale nic.Když tomu LPT portu nechám přiřazenou i tiskárnu co mám tak win u tiskárny při zápisu píše tiskne 4b soubor atd.
-
Datel_ZX
Datel_ZX píše:pokud se programováním hodláš zabývat i do budoucna,bylo by možná rozumný kouknout se po nějakým hotovým řešení.
(já už dva roky používám PRESTO ,jsem spokojenej)
Už jsem taky myslel že rači nějaký koupím než se s tím pokaždý takhle párat ale potřebuju to jen občasně třeba na naplnění eeprom do telky atd.Je to divný že nějaký jsem nahrál a tahle eeprom se nedá zlomit.
Tak komu se nebude dařit,dávám tady schéma.Soft icprog s tím zapojením jede.PonyProg nešel.
- Přílohy
-
DPS93cxx.JPG- (17.93 KiB) Staženo 163 x
-
PROGRAMATOR 93CXX.JPG- (49.76 KiB) Staženo 343 x