Nefunkční DVD po výměně laseru
Moderátor: Moderátoři
Nefunkční DVD po výměně laseru
jakou máte zkušenost s kvalitou nových optik do DVD?Stará jednotka začínala občas zlobit,nová načte CD a DVD již ne.Jedná se o model SF-HD62
v domácím kině PHILIPS LX3900SA.Kromě odsátí kapky cínu z plošky předpokládám,že na montáži není celkem co pokazit
Almas
Pokud by neodstranil tu antistatickou přepravní propojku,tak by mu to nenančetlo ani to CD nemyslíš.jave píše:Odstranil jsi propojku na novem laseru? Vetsinou jen cinem spojene body
Pokud by jsi to chtěl reklamovat,tak hlavně nehýbej s tím trimrem na optice,pokud tam je.Reklamace by ti neprošla.
Nemám zájem o korekci pravopisu.
pajosek2 píše:Pokud by neodstranil tu antistatickou přepravní propojku,tak by mu to nenančetlo ani to CD nemyslíš.jave píše:Odstranil jsi propojku na novem laseru? Vetsinou jen cinem spojene body
Pokud by jsi to chtěl reklamovat,tak hlavně nehýbej s tím trimrem na optice,pokud tam je.Reklamace by ti neprošla.
Ano cetl jsem blbe. Sorry
Nakoniec som to s pokorou vratil zakaznikovi neopravene s tym, ze som na to kratky. Zostali mi 2 nove optiky.
Necital DVD (NO DISC), len CD. Usudil som, ze je vadna optika SF-HD62. Vymenil som ju za novu - a prestal citat uplne (BAD DISC). Vymenil som za dalsiu novu - SF-HD60, stale nic (NO DISC).
Zistil som, ze ked sa dostknem paskoveho vodica v mieste pripojenie na zakladnu dosku, tak sa to sprava inak. Vymenil som ho teda - a nepomohlo to. Tak som prestriekal a vycistil ten konektor, pre istotu aj prespajkoval - a zacalo to fungovat s tou SF-HD60. Vratil som naspat paskovy vodic, stale to islo. Dal som novu SF-HD62 - nic (resp. nacita len jedno jedine CD, ine nic).
Takze:
vadna nova SF-HD62 + nejaky blby kontakt v pripojeni paskoveho vodica na zakladnu dosku = dva vecery zabavy